People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

WESTSIDE

WESTSIDE is officieel geopend! Dé plek voor creativiteit, innovatie, educatie en inspiratie voor kappers en klanten

Vrijdag 24 maart was het zover: de opening van WESTSIDE in Zaandam. De prachtige salon is een plek voor zowel kappers als klanten. WESTSIDE is niet alleen een kapsalon, maar ook een academie. Waar creativiteit, educatie en duurzaamheid omarmd wordt. 

De missie van WESTSIDE

De missie van WESTSIDE is duidelijk zodra je binnenloopt. Door kennis te delen mensen versterken, ondersteunen en omhoog helpen. Of je nu een collega bent of een gloednieuwe klant. Deze missie geldt voor iedereen die door de deuren van de salon loopt en deze zullen altijd hetzelfde blijven. 

De oprichters van WESTSIDE

Jeanette Fransz en Beverley Bracken zijn al meer dan 27 jaar actief in de wereld van kappers, coloristen, educators en distributeurs en hebben in deze jaren heel wat waardevolle kennis opgedaan. Met deze kennis hebben ze WESTSIDE opgezet. Een baanbrekende academie voor het onderwijzen en inspireren van de volgende generatie kappers. Samen met een netwerk van creatieve en gelijkgestemde mensen treden ze buiten de grenzen van het vak. Hiermee heeft WESTSIDE een creatief, innovatief en energiek team dat iedere keer zorgt voor de beste klantervaring.

Lees ook:
De Fudge Retro Revival Show: een kijkje achter de schermen en een interview met een van onze educators

De plek van WESTSIDE

De salon is gevestigd in een industrieel geïnspireerde magazijnruimte. Deze verlichte ruimte is als een leeg canvas voor de klanten om de chaos van buiten achter hen te laten en in de salon de meest authentieke versie van zichzelf te ontdekken. De stylisten en coloristen worden aangemoedigd om buiten de grenzen te denken en de klanten te helpen deze versie van zichzelf te vinden. Daarnaast maken ze de weg vrij voor de volgende generatie van revolutionaire haarstylisten.

De bezoekers van WESTSIDE

Als bezoeker aan WESTSIDE zul je aangemoedigd worden om je grenzen te verkennen. Om samen te werken met een ondersteunend en inspirerend netwerk en jouw ware potentie te ontdekken. Kijk verder dan de trends en gebruik vaardigheid en techniek om de mooiste kapsels te creëren.  

WESTSIDE is meer dan alleen een kapsalon. Het is een plek voor iedereen om zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen. Een plek om verder te kijken dan je normaal zou doen en jezelf en andere te inspireren door creativiteit. 

Neem hieronder een kijkje in WESTSIDE:

Foto’s: Marie Broeckman Photagraphy

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts