People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

vettig haar

Weg met vettig haar: deze producten van Fudge Professional zorgen dat vettig haar verleden tijd is

Het is misschien wel dé grootste reden om het haar te wassen: vettige lokken. Hoewel iedereen dit probleem wel eens meemaakt, hoeft het eigenlijk niet zo’n grote uitdaging te zijn. Er zijn genoeg producten op de markt die je kunnen helpen bij het voorkomen en bestrijden van vettig haar. Fudge Professional heeft ook een aantal geweldige producten die dit kunnen.

Xpander Shampoo

Wat het allerbelangrijkste is aan het behandelen van vettig haar, is het reinigen ervan. Hiermee verwijder je olies, productresten en ander vuil uit het haar wat het haar vettig maakt. De eerste, maar zeker de belangrijkste, stap.

Voor de beste reiniger van vettig haar heeft Fudge Professional een aantal shampoos. De eerste is de Xpander Gelée Shampoo. Deze shampoo reinigt het haar terwijl het tegelijkertijd geweldig volume aan het haar geeft. Het verzorgt daarnaast de hoofdhuid en stimuleert het de groei van de haarfollikels. Deze shampoo verzwaart het haar niet en maakt het haar tot wel 100% zichtbaar voller.

Clean Mint Shampoo

De Clean Mint Shampoo is een geweldige reiniger van het haar de de hoofdhuid. Het zorgt voor brandschoon aanvoelend haar en geeft de hoofdhuid een fris gevoel. Het zuivert het haar diep en verzorgt het de hoofdhuid. Met duurzame zee-extracten die de talgproductie in evenwicht brengt zorgt deze shampoo voor een gezondere hoofdhuid in één week. De Clean Mint is de perfecte shampoo voor het reinigen van het vettige haar en verzorgen van de vettige hoofdhuid. 

Xpander Conditioner

Nadat je het haar hebt gereinigd en het heerlijk fris en schoon is, is het tijd voor verzorging. Hoewel mensen vaak denken dat dit een stap is die je beter kan overslaan als je vettig haar hebt, is dit zeker niet waar. Waar je wel op moet letten bij conditioner is de hoeveelheid en plaats waar je het aanbrengt. Zo is een kleine hoeveelheid genoeg en is het beter om de conditioner alleen aan te brengen in de punten. 

De Xpander Whip Conditioner is een geweldige aanvulling op de Xpander shampoo. Het zorgt ervoor dat het haar 100% zichtbaar dikker en voller is. Daarnaast zorgt het ervoor dat deze stijl de hele dag blijft zitten.

Lees ook:
Net beeldhouwkunst: met de Fat Hed van Fudge Professional kun je het haar op een flexibele manier stylen

Dry Shampoo

Een geweldig manier om op een snelle, simpele manier van vettig haar af te komen is natuurlijk een droogshampoo. Met dit product verandert het vettige haar in minder dan 10 minuten tot een frisse coupe.

Een geweldige droogshampoo is de Dry Shampoo van Fudge Professional. Deze verfrist het haar en verlengt de tijd tussen de wasbeurten door. Het is een lichte, onzichtbare droogshampoo met rozenklei die onmiddellijk olie absorbeert zonder een wit residu achter te laten. 

Bron: Fudge

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts