People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

shine mask

Shine Mist van NAK Hair: een perfecte en langdurige glans voor alle haartypes

Haar dat er dof uitziet zorgt er ook voor dat je jezelf zo voelt. Daarom is een product om het haar die mooie glans te geven ook een belangrijk deel van je haarroutine. De Shine Mist van NAK Hair is een spray die het haar een handje helpt van die dofheid af te komen. En wie wil dat nou niet?

Shine Mist 

De Shine Mist is een spray die het haar een optimale glans en conditie geeft. De spray is licht van gewicht en zorgt er dus voor dat het haar niet zal verzwaren en gaan hangen na gebruik van de spray. Het is perfect om het haar die elegante finish te geven die langdurig in het haar blijft. Daarnaast, met een Hold Factor van 0, heeft de spray verder geen effect op de vorm van het kapsl.

Hoe te gebruiken?

Reinig het haar eerst goed met een shampoo voor jouw haartype en verzorg het vervolgens met een bijpassende conditioner. Zorg dat het haar volledig droog is als je de spray aanbrengt. Schud de Shine Mist goed voor gebruik en houd het product 30cm van het haar af. Spray het vervolgens lichtjes in het haar.

Lees ook:
Where We Belong: een plek voor iedereen met de nieuwe campagne van NAK Hair

Voor wie?

Deze spray is perfect voor mensen met dof haar die net dat beetje glans missen als ze hun haar doen. De Shine Mist is perfect voor een snelle en mooie finish. Hierdoor is deze ook perfect voor mensen die liever niet al te lang bezig zijn met het haar. Het gebruiken van de spray zal niet meer dan één minuut kosten en zal alsnog het haar enorm transformeren. Een topproduct om nog even snel aan te brengen voordat je de deur uit gaat.

Ingrediënten

De Shine Mist kan het werk zo goed doen door een aantal geweldige ingredienten die ervoor zorgen dat het haar die mooie glans krijg. Als eerste is de spray verrijkt met Dimethicone. Dit is een geconcentreerde en verzachtende conditionering die de glans in het haar creëert. Daarnaast is de Shine Mist verrijkt met Trisiloxaan. Dit is een ingrediënt dat het haar niet alleen verzacht en beschermt, maar ook beschermt tegen hitte van stylingtools.

Bron: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts