People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

Over People 4

People 4 Hair is een zelfstandige onderneming dat verantwoordelijk is voor de distributie van exclusieve haarmerken op de Nederlandse en Europese markt.

Wellicht kent u ons van het haarmerk Fudge dat wij al 26 jaar met veel succes voeren. People 4 is een serieuze distributeur van diverse elkaar completerende hoogwaardige haarmerken voor de professionele markt in Nederland en Europa. Naast Fudge Professional voeren wij de merken Number 4 High Performance Hair Care en Nak Hair. Daarnaast hebben wij ons professionele internationale opleidingsinstituut in Zaandam, de People 4 Training Academy voor het vergroten van de kennis en het inspireren van salon professionals.

Wij willen u graag informeren over ons complete en zorgvuldig samengestelde assortiment aan oplossingen voor de professionele kapsalon. Enkele merken zijn nog vrij nieuw in Nederland, maar in landen als de Verenigde Staten, Australia en Groot Brittannië al langer een begrip.

Onze visie

People 4 helpt u het beste uit uw salon te halen met de prachtige en innovatieve haarverzorging labels – Fudge Professional, Nak Hair, Number 4 High Performance Haircare.

Onze professionele educatie in the People 4 Hair Academy met internationale, nationale haarstylisten & ons eigen art team de exclusieve in salon support. Het is ons doel u, uw salon, uw team en uw klanten nog succesvoller en tevreden te maken.

Our Team Story

Blog Team

Ilse Blom

Editor

In 2021 begon Ilse aan haar stage bij People 4  terwijl ze de opleiding Mediaredactie deed. Nu ze deze opleiding heeft afgerond werkt ze bij People 4 en doet ze de opleiding Creative Business bij de Hogeschool van Amsterdam.

Ilse schrijft de artikelen voor onze blog. Hiervoor schrijft ze vooral teksten over alles wat met haar te maken heeft. Van educatie tot inspiratie, ze vindt het leuk om over ieder onderwerp een mooie tekst te schrijven. Ze leert graag nieuwe dingen en wilt ook alles een keer proberen. 

Loren Griego

Editor

In 2019 begon Loren als Mediacollege Amsterdam stagiaire bij People 4. Bij de opleiding Mediaredactiemedewerker heeft zij niet alleen haar kennis vergroot in de journalistiek, maar ook redactie en marketing. 

In de zomer werkte Loren dan ook bij de marketing afdeling van People 4, daar heeft zij ervaring opgedaan en het bedrijf verder leren kennen.

Sinds 2021 werkt zij als Assistent Marketing medewerker bij People 4.

Education Team

Louise Reeves

Internationale Educatie Manager

Sinds 1998 als trainer in de haarindustrie. Ze heeft een passie voor haar en is ervan overtuigd dat onderwijs de sleutel is tot een voortdurende groei als kapper.

Van 2001 tot 2010 was Louise de International Colour Director van Fudge en sinds 2010 is zij de International Education Manager van People 4.

In de afgelopen 20 jaar heeft ze samengewerkt met enkele van de beste kappers van het Verenigd Koninkrijk, heeft zij talloze (inter)nationale trainingen ontwikkeld, en heeft ze een team hoog gekwalificeerde trainers samengesteld die met haar samenwerken.

 

Alle technische knip- en kleur cursussen, en de In Salon Support & theoriecursussen, worden door Louise in het Engels gegeven.

Cindy van Leeuwen

Educatie Manager

Al ruim 12 jaar kleurspecialist en trainer in de haarindustrie en haar belangrijkste focusgebied is kleur. Als haarwetenschapper is ze gespecialiseerd in het begrijpen van kleur, gezichtsvormen, huidtinten en kleurpersoonlijkheid. Met haar enorme hoeveelheid kennis op kleurgebied gaan haar vaardigheden verder dan alleen technieken.

 

Cindy’s passie is kleur omdat je daarmee iemand mooier kunt maken, en de technieken toe te passen zijn in elke salon. Haar inspiratie komt van Coco Chanel’s quote “The best Colour in the whole world is the one that looks good on you”. Ieder mens is uniek, en dit zorgt elke keer weer voor een uitdaging waardoor je met kleuren nooit uitgeleerd raakt.

 

Alle theorie-, kleurtechniek- en In Salon Support-cursussen worden door Cindy in het Nederlands gegeven.

Robert Schellingerhout

Educatie

Robert is al 20 jaar in het kappersvak werkzaam in zowel Nederland als Australië, en is mede-eigenaar van Hoofdbureau in Amsterdam. De afgelopen 5 jaar versterkt Robert het People 4 team met zijn kennis op het gebied van haarstyling.

Robert’s inspiratie komt voort uit de theater- en musicalwereld waarvoor hij veel backstage heeft gewerkt. Ook verzorgde hij namens het merk ‘Number 4 Hair’ de styling van het haar voor de modellen van nieuwe en opkomende ontwerpers tijdens de Paris Fashion Week.

 

Robert heeft een passie voor haar, styling, creativiteit en ‘out of the box’ denken. Hij deelt deze kennis dan ook graag met anderen.