Onze brands

Schermafdruk 2016-02-17 10.43.53

Fudge:
Het iconische Fudge is voor de ‘Young & Bold at Heart’ en biedt een complete lijn styling- en verzorgingsproducten, een super professionele 90% organische kleurenlijn Headpaint en een semi-permanente extreme kleurenlijn Paintbox. Sulfaatvrij, nooit getest op dieren.
Geschikt voor: moderne/hippe kapsalons
Leeftijd: 15+

Number 4 High Performance Hair Care
Number 4 High Performance Hair Care is een hoogwaardige en exclusieve haar- en lichaamslijn die zorg draagt voor een gezond lichaam, gezond haar en een gezondere leefomgeving. 100% veganistisch, glutenvrij, sulfaat- en natriumchloride vrij, parabenenvrij, antiverouderende eigenschappen. Nooit getest op dieren.
Geschikt voor:  exclusieve topsalons en topsegment winkels
Leeftijd: 25+

NAK Hair
Nak Hair biedt een veelzijdige en complete haarverzorgingslijn met speciale sublijnen voor klanten met haarproblemen die worden voorgeschreven door professionele kappers. De haarproducten zijn geïnspireerd door het zonovergoten klimaat, de eindeloze blauwe luchten, de omringende oceanen en de majesteuze landschappen. Sulfaatvrij, parabenenvrij, UVA en nooit getest op dieren.
Geschikt voor: professionele kapsalons
Leeftijd: 15+

chill*
Cool & chill* zijn opnieuw uitgevonden – speciaal voor jongens en meisjes die anders durven te zijn! De uber-coole verzorging-, styling-, finishing- en kleurproducten van chill* zijn exclusief beschikbaar in salons.
Geschikt voor: professionele, jonge & hippe salons
Leeftijd: 12+

Facility Hair Academy

Het trainingsinstituut met een zeer ervaren team van educators en internationale haarstylisten als Dale Ted Watkins, Stacey Broughton, Callam Warrington, Akin Konizi van hob, Angelo Seminara en vele andere grote namen, verzorgen trainingen, presentaties, workshops en podiumwerk. Uw team wordt nog meer gemotiveerd en geïnspireerd.
Geschikt voor: beginnende en ervaren kappers en haarstylisten.
Leeftijd: 18+

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s