People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

ONZE BRANDS

Wij zijn verantwoordelijk voor 3 exclusieve haarmerken in Nederland. Zij hebben ieder een unieke persoonlijkheid. 

Hier kan jij elk merk bekijken en erachter komen welke het best bij jou past. Maar natuurlijk hoeft het er niet één te zijn.

Het iconische Fudge is voor de 'Young & Bold at Heart' en biedt een complete lijn styling- en verzorgingsproducten, een super professionele 90% organische kleurenlijn Headpaint en een semi-permanente extreme kleurenlijn Paintbox. Sulfaatvrij, nooit getest op dieren.
Vegan, Cruelty Free
Nak Hair biedt een veelzijdige en complete haarverzorgingslijn met speciale sublijnen voor klanten met haarproblemen die worden voorgeschreven door professionele kappers. De haarproducten zijn geïnspireerd door het zonovergoten klimaat, de eindeloze blauwe luchten, de omringende oceanen en de majesteuze landschappen. Sulfaatvrij, parabenenvrij, UVA en nooit getest op dieren.
Vegan, Cruelty Free
Number 4 High Performance Hair Care is een hoogwaardige en exclusieve haar- en lichaamslijn die zorg draagt voor een gezond lichaam, gezond haar en een gezondere leefomgeving. 100% veganistisch, glutenvrij, sulfaat- en natriumchloride vrij, parabenenvrij, antiverouderende eigenschappen. Nooit getest op dieren.
Vegan, Cruelty Free