People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

DRY ZONE SPRAY

Een matte textuur én definitie in het haar met de Dry Zone Spray Wax van NAK Hair

Textuur, definitie en fixatie. Het zijn een heleboel wensen om te krijgen uit één product, maar het kan met de Dry Zone Spray Wax van NAK Hair. Deze spray creëert een matte textuur, geeft het haar definitie en heeft een medium hold factor van 4 voor alle haartypes. 

Dry Zone Spray Wax

De Dry Zone Spray Wax van NAK Hair is ontwikkeld om het haar een droge en matte textuur te geven. Daarnaast geeft het definitie aan het haar en creëert het een fixatie. Het is een perfect product om weerbarstig haar onder controle te houden en het verwijdert pluis en losse plukjes uit het haar. Deze spray is een goede finish voor het haar omdat het ook het haar lichte slag geeft en ervoor zorgt dat het haar goed blijft zitten. Daarnaast is het geweldig voor mensen die van wax houden, maar niet graag plakkerige handen hebben.

In gebruik

Zoals altijd is het belangrijk om te beginnen met gereinigd haar. Doe dit met de shampoo en conditioner die het beste past bij jouw haartype en haarwensen. Voor gebruik is het belangrijk om de spray goed te schudden. Houd de spray vervolgens twintig tot dertig centimeter van het haar en spray het gelijkmatig door het haar voor definitie en fixatie. Kneed het product hierna met de vingers goed door het haar en stijl het haar zoals gewenst. Dit product kan ook gebruikt worden om je look af te maken. Spray lichtjes in droog haar en breng het met je handen in model voor vorm.

Lees ook:
De geweldige producten van de NAK Hair Barber collectie zijn een transformatie ondergaan en zien er nu nóg beter uit dan eerst

Heb je krullen? Gebruik de Dry Zone Spray Wax dan om de krullen een extra touch gegeven. Spray het product in vochtige krullen en laat het haar aan de lucht drogen voor een zachte, natuurlijke look. 

Ingrediënten 

De Dry Zone Spray Wax is verrijk met en aantal geweldige ingrediënten. Zo maakt het gebruik van Glycerine. Dit is een hydraterend ingrediënt op plantaardige basis. Het verhoogt het vochtgehalte in het haar om droog haar en uitdroging te voorkomen. Shea Boter verbetert het vochtbalans en de conditie van het haar om de styling en handelbaarheid van het haar te verbeteren. Als laatste maakt het gebruik van Matte Styling Co-polymeren. Dit ingrediënt verbetert de textuur, afwerking en stylingcontrole van het haar. Daarnaast is dit ingrediënt oplosbaar in shampoo, waardoor het makkelijk uit het haar te verwijderen is.

Bron: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts