People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

DONE & DUSTED

Done & Dusted van NAK Hair: dé oplossing voor haar dat textuur mist

Textuur in het haar is iets wat niet zo makkelijk voor elkaar te krijgen is. Dit geldt natuurlijk niet voor de mensen die de Done & Dusted van NAK Hair in huis hebben. Dit product is namelijk gemaakt om het haar die matte en gewichtloze textuur te geven. En het beste van allemaal? Dit product werkt geweldig op ieder haartype en is perfect voor mensen die hun handen liever niet vies maken aan een crème of wax.

Done & Dusted

De Done & Dusted van NAK Hair is een finishingpoeder die is gecreëerd om het haar een gewichtloze, matte, sterke textuur te geven. De poederdeeltjes zorgen voor volume bij de aanzet en zorgen voor een langdurige controle over je lokken. Daarnaast zorgt het ervoor dat het haar dikker wordt. 

Hoe gebruik je het?

Je gebruikt dit product op droog haar. Zorg eerst dat je voor gebruik het kleine potje goed schudt. Hierna verdeel je de poeder op de aanzet. Verdeel de poeder gelijkmatig met de vingers en breng het haar in model. Op zoek naar extra stevigheid? Gebruik dan na de Done & Dusted de Fixation Finishing Spray van NAK Hair om je kapsel op zijn plek te houden.

Lees ook:
Zeg gedag tegen slap en futloos haar met de Volume Foam van NAK Hair

Natural Vegan Complex

De producten van NAK Hair hebben allemaal een special ingrediënt genaamd het NAK Natural Vegan Complex+. Dit is een mix van kokos, rijst, aloë vera en peer. Deze mix van botanische ingrediënten zorgen ervoor dat het haar zacht en glanzend is. 

Overige ingrediënten

Naast het Natural Vegan Complex+ heeft de Done & Dusted nog een aantal geweldige ingrediënten die bijdragen aan het creëren van het volume en de textuur. Silica is een natuurlijk mineraalpoeder dat olieresten in het haar absorbeert waardoor het haar die matte finish krijgt. De gewichtloze poederbolletjes geven het haar de textuur. De co-polymeren geven het haar ook textuur en zorgen daarnaast voor een sterke hold en stylingcontrole. Deze co-polymeren hechten zich aan het haar om het beweging en volume te geven. Als laatste maakt de Done & Dusted gebruik van roos keton wat het haar een subtiele rozengeur geeft en zorgt voor een fris aroma. 

Bron: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts