People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

WHERE WE BELONG

Where We Belong: een plek voor iedereen met de nieuwe campagne van NAK Hair

Een plek in de wereld waar je vrij kan zijn en altijd van je haar kan houden. Volgens NAK Hair is het hoog tijd om ons enige echte zelf te zijn en natuurlijk en gezond haar te herontdekken. Daarom lanceren ze de campagne Where We Belong. Een viering van verbinding, natuur en individualiteit gefotografeerd op de Bandjalung Country met prachtige bergen en blauwe luchten.

Where We Belong

Where We Belong gaat volgens Hannah Cash, de Chief Marketing Officer bij NAK Hair, over een gevoel van vrijheid om jezelf te zijn en de unieke delen van jezelf te omarmen. Daarnaast moet het momenten van verbinding creëren met jouw gemeenschap. Robert Kovacs, Director of Education bij NAK Hair, zegt dat Where We Belong het DNA is van NAK Hair. Het gaat over het verbeteren van het haar van iedereen en het vieren van ieders natuurlijke schoonheid. De looks zien er perfect uit, maar zijn niet perfect. NAK wilde echt haar laten zien zonder photoshop, zoals het is en zoals het zou moeten zijn.

Erkenning

De prachtige beelden van deze campagne zijn gemaakt in Bandjalung Country. Het team van NAK Hair erkent de vroegere, huidige en toekomstige traditionele beheerders en oudsten van de landen waarop we werken en leven. Ze erkennen de geest, schoonheid en creativiteit van de Aboriginals en Torres Strait Islander-mensen die een inspiratie zijn voor alle Australiërs.

Lees ook:
Een matte textuur én definitie in het haar met de Dry Zone Spray Wax van NAK Hair

De ‘Where We Belong’ look

Er zijn verschillende producten gebruikt om de looks van de modellen in deze campagne te creëren. Als eerste hebben we de Ultimate Potion. Dit stylingserum hydrateert het haar, helpt krullen tot leven te komen en pluis onder controle te houden. De Done & Dusted geeft het haar langdurig volume en een gewichtloze, matte textuur. De Volume Foam is een schuim dat het haar een natuurlijk volume geeft en een glans aan het haar toevoegt. De Dry Texture Spray wordt gebruikt om het natuurlijke volume van het haar te versterken en een zachte look te creëren. Als laatste hebben we de Sea Salt Mist. Deze geeft het haar een tijdloze, warrige, beachy look met een lichte fixatie.

Het haar

Deze looks gemaakt met de producten van NAK Hair zijn terug te zien op de modellen in de prachtige beelden. Het haar van deze modellen speelt ook een belangrijke rol in het overbrengen van de boodschap van Where We Belong. Er wordt namelijk een enorme verscheidenheid aan haartypes vertegenwoordigd. Krullend, steil, vloeiend en vooral verschillend: de stijlen die de gemeenschap van NAK Hair vertegenwoordigt.

Bekijk hieronder een aantal foto’s van de geweldige campagne:

Bron: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts