People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

waxen

De geweldige producten van de NAK Hair Barber collectie zijn een transformatie ondergaan en zien er nu nóg beter uit dan eerst

De waxen, pasta’s en kleien van NAK Hair zijn niet populair zonder reden. De zes verschillende producten zijn er allemaal voor een ander soort uitkomst, waardoor ze perfect aansluiten op de haarwensen van iedereen. De verpakking van de waxen zijn een transformatie ondergaan om te voldoen aan de normen en waarden van NAK Hair.

NAK BARBER 

Deze producten van NAK Hair zijn onderdeel van de plantaardige stylingcollectie van NAK BARBER. Ze bevatten natuurlijke en verzachtende middelen, wax, poeder en klei voor de beste stylingscontrole. Ze geven daarnaast het haar textuur en een matte of glanzende finish.

Done & Dirty

De Done & Dirty is een harde klei met extreme hold van 9. Het creëert een robuste textuur in het haar en geeft het een grof en mat effect. Daarnaast zorgt het er ook voor dat het haar verdikt wordt. Perfect voor kort haar.

Tough’N Up

Tough’N Up is een pasta met een sterke hold van 8. Deze geeft het haar een ruwe textuur met een matte finish. Verdikt het haar met behulp van plantaardige klei en heeft het haar een stevige hold met stylingscontrole. 

Out of Control

Deze pasta begint als een crème en zet zich daarna vast als een klei. Het creëert een flexibele hold en geeft het haar textuur en een matte finish. Perfect voor weerbarstig haar dat niet op zijn plek wil blijven door een hold factor van 8. 

Lees ook:
Done & Dusted van NAK Hair: dé oplossing voor haar dat textuur mist

In Shape

De In Shape is een modelleerpasta met een stevige hold. Het geeft het haar een sterke textuur en modelleert het haar. Met weinig glans geeft het een gepolijst effect en een flexibele stylingscontrole door de medium hold factor van 6.

Surf Wax

Deze traditionele wax geeft het haar een natuurlijke glans en een strand textuur met natuurlijke stylingscontrole door een medium hold van 6. Geweldig voor haar van elke lengte dat het surfgevoel en ruwe textuur vereist.

Slick Pomade

De Slick Pomade is een gel pommade met een hold factor van 4 die het haar een enorm glanzende finish geeft. Het geeft het haar een vintage gevoel met een finish die wegheeft van een wetlook.

NAK Green Living

De verandering van de verpakkingen heeft te maken met Green Living van NAK Hair. Dit houdt in dat alle NAK Signature verpakkingen van 100% landafval plastic uit Australië in een koolstof neutrale fabriek zijn gemaakt. Daarnaast is alle tekst op de verpakkingen gemaakt van milieuvriendelijke inkt & papier. Green Living is erg belangrijk voor NAK Hair. Zo vinden ze dat iedereen een rol heeft in het zorgen voor het milieu. Hierin heeft NAK positieve stappen gezet door recyclebare verpakkingen, gecertificeerde inkten, papier en materialen te gaan gebruiken. En hier blijft het niet bij. NAK Hair blijft zich inzetten om hun duurzaamheidsinitiatieven voortdurend te evalueren en te verbeteren.

Bron: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts