People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

texture spray

De Texture Spray van Fudge Professional geeft het haar textuur én volume

Iedereen krijgt wel eens te maken met futloos haar zonder textuur en volume. En laten dit nu net twee dingen zijn die je niet even simpelweg oplost. Zeker niet in een korte tijd. Fudge Professional heeft een oplossing voor dit probleem. Hun Texture Spray is een product die het haar weer de volume en textuur geeft die je wil hebben.

Texture Spray

Voor volume, body en versteviging van je kapsel moet je bij de Texture Spray zijn. Deze spray geeft het haar een natuurlijke, maar warrige look. Alsof je met een perfect kapsel uit bed bent gestapt. Naast de directe volume die je spray geeft, is het ook nog een lichte en droge mist. Dit houdt in dat deze het haar niet zal verzwaren, waardoor het gaat uitzakken. Het voegt daarnaast ook nog textuur toe om het haar te verstevigen en blijft de hele dag in het haar zitten. Dit doet het allemaal zonder te plakken. Om het nog wat beter te maken is deze spray ook makkelijk uit te borstelen en kun je ’s avonds met een gerust hart gaan slapen.

Voor wie?

Deze Texture Spray is geweldig voor mensen met wat fijner en dunner haar. Hij kan dagelijks gebruikt worden en geeft meteen een fantastisch resultaat. Heb je vaak het gevoel dat je haar snel uitzakt en er slap bij hangt? Dan is het een geweldig idee om deze spray aan je haarroutine toe te voegen.

Lees ook:
Maximaal volume en styling met de Push-It-Up Blow Dry Spray van Fudge Professional

Gebruiksaanwijzing

Was het haar eerst goed met een shampoo die past bij jouw haartype. Vergeet hierna ook geen goede conditioner te gebruiken die het haar zal verzorgen en voeden. Zorg dat het haar hierna goed droog is en stijl het eerst zoals gewoonlijk. Zorg dat je voor gebruik de spuitbus goed hebt geschud en houd deze minimaal 15 centimeter van het haar verwijderd tijdens het spuiten. Gebruik hierna de Texture Spray. Spray deze gelijkmatig op het haar en verdeel het goed met je vingers. Voor maximaal volume houd je het hoofd ondersteboven en spray je de Texture Spray direct op de aanzet. 

Ingrediënten 

Als eerste maakt deze spray gebruik van glycerine. Dit is een ingrediënt dat zorgt voor de hydratatie van het haar. Hierdoor zal bij gebruik van de spray het haar dus niet uitdrogen. Daarnaast maakt het gebruik van Ananas Sativus fruitextract. Dit is beter bekend als ananasextract. Dit ingrediënt wordt ook veel in huidverzorging gebruikt. Het bevat namelijk antioxiderende en verzachtende eigenschappen. 

Bron: Fudge

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts