People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

one shot

De One Shot van Fudge Professional: voor gekleurd en beschadigd haar

Een goede leave-in conditioner die het haar niet alleen herstelt, maar ook beschermt lijkt misschien moeilijk te vinden. Niet bij Fudge Professional. Daar hebben ze de One Shot. Dit product helpt het haar bij schade en maakt het sterker. Perfect voor mensen die last hebben van beschadigd haar, maar dit product kan natuurlijk iedereen wel gebruiken in hun haarroutine.

One Shot van Fudge 

De One Shot is een leave-in conditioner die het haar herstelt van schade en tegelijkertijd het haar sterker maakt. Hierdoor wordt het haar beschermd tegen toekomstige schade en haarbreuk. Een geweldig product om dus toe te voegen aan je haarroutine. Je kan de One Shot iedere dag gebruiken en hij werkt perfect op ieder haartype. De One Shot is licht genoeg om elke dag te gebruiken. Het heeft ook een laag PH-niveau dat goed werkt om de schubben van het haar af te sluiten zodat het makkelijker is om het haar te borstelen.

Hoe gebruik je het?

Begin met het wassen van het haar met je favoriete shampoo en conditioner die bij jouw haartype passen. Zorg er vervolgens voor dat het haar handdoekdroog is. Pak nu de One Shot erbij en schudt deze goed voordat je hem gebruikt. Het moet de hydratatie en proteïne met elkaar mengen voordat het in het haar wordt gespoten. Spray het product in het vochtige haar. Zorg dat je het gelijkmatig verdeelt en kam het goed door. Style het haar hierna zoals gewenst. Dit product hoef je niet uit te spoelen.

Lees ook:
De Texture Spray van Fudge Professional geeft het haar textuur én volume

Voor wie?

Het product is ideaal voor mensen met gekleurd haar, beschadigd haar of mensen die hun haar te vaak chemisch behandeld hebben door het bijvoorbeeld te blonderen. Het product is zacht genoeg om ook te gebruiken op lang haar van kinderen wanneer je het wil doorkammen zonder te veel last te hebben van klitten.

Ingrediënten 

Dit product heeft een heleboel geweldige ingrediënten die het product zo voedend en herstellend voor het haar maakt. Een complex van keratine, guaranáa, tarwe en zijde proteïne verzorgt en maakt het oppervlak van de haarschubben glad. Hierdoor wordt het haar hersteld van de eventuele schade en haarbreuk. Daarnaast is de One Shot ook verrijkt met een siliconencomplex. Deze vormt een schild om het haar heen om het te beschermen. Vooral bij gekleurd haar komt dit complex enorm goed van pas. Het beschermt het haar tegen onnodig vocht zodat de kleur er langer helder en levendig uitziet. 

Bron: Fudge | Foto: Pexels

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts

Ontdek meer van People 4 Hair

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder