People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

PUSH-IT-UP BLOW DRY SPRAY

Maximaal volume en styling met de Push-It-Up Blow Dry Spray van Fudge Professional

Lijkt het alsof het volume het haar al verlaat 10 seconden na het föhnen? Dan heb je een product nodig die ervoor zorgt dat jouw volumineuze coupe de hele dag blijft zitten. En dat niet alleen, wat denk je wat al die hitte doet met het haar? Gelukkig heeft Fudge Professional er een geweldig product voor: de Push-It-Up Blow Dry Spray.

Blow Dry Spray

De Push-It-Up Blow Dry Spray is perfect om volume te creëren aan het begin van het stylingsproces. Het geeft maximaal volume aan het haar, terwijl het tegelijkertijd werkt aan het tegenhouden van pluizig haar en die vervelende losse plukjes. Met een Hold Factor van 5 heeft dit product een medium Hold. Het is dus sterk genoeg om het haar de hele dag mooi te houden, maar is nog wel flexibel genoeg om het gedurende de dag nog te kunnen vormen naar wens.

Voor wie?

De Push-It-Up Blow Dry Spray is te gebruiken op ieder haartype. Het werkt vooral goed op fijner haar dat net dat beetje volume mist en waarbij een kapsel snel zal uitzakken. Maar ook mensen met dikker haar kunnen deze spray gebruiken om hun haar een handje te helpen bij het vasthouden van het volume.

Lees ook:
Hed Shine van Fudge Professional: voor een prachtige glans zonder vettigheid

Hoe in gebruik?

Voordat je begint zorg je ervoor dat het haar goed is gereinigd met een juiste shampoo voor jouw haar en verzorgd met een voedende conditioner. Hierna, als het haar droog is breng je de Push-It-Up Blow Dry Spray aan in het haar. Sectie voor sectie tot aan de aanzet. Masseer het in op de hoofdhuid en spray vervolgens licht over de rest van het haar en kam het door. Hierna föhn je het haar met een grote, ronde borstel in vorm voor volle en veerkrachtige lokken. Als je haar fijn is en je wil het dikker maken. Breng dan de XXL Hair Thickener aan op het haar en terwijl u uw haar föhnt, dan wordt het met 100% voller.

Ingrediënten

Naast een heleboel goede ingrediënten is er één die boven de rest uitsteekt. De Push-It-Up Blow Dry Spray maakt namelijk gebruik van een ingrediënt genaamd: gehydrolyseerde keratine. De naam zegt je misschien weinig, maar dit is een uiterst belangrijk ingrediënt. Gehydrolyseerde keratine zorgt er namelijk voor dat het haar versterkt wordt. Daarnaast brengt het een schild om het haar heen om het te beschermen tegen hitte een schade door het gebruik van stylingtools die werken met warmte. 

Bron: Fudge Professional

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts