People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

hed shine

Hed Shine van Fudge Professional: voor een prachtige glans zonder vettigheid

Er is niks ergers dan de deur uit moeten met een dof en pluizig kapsel. Gelukkig heeft Fudge Professional daar een product voor. De Hed Shine zorgt er niet alleen voor dat het haar een prachtige glans krijgt. Dit product kan nog veel meer. Wat precies? Dat lees je hier.

Hed Shine

De Hed Shine van Fudge Professional is het perfecte product om je haarroutine mee af te sluiten. Het maakt het haar glanzender dan ooit voor de perfecte finish. Dit product verzwaart het haar niet waardoor het ook ideaal is voor mensen met dun en fijn haar. Het zorgt voor een stralende glans die de hele dag blijft zitten zonder het haar vettig te maken.

Voor wie?

De Hed Shine kan gebruikt worden op ieder haartype. Het is perfect voor mensen met droog, dof en pluizig haar. Het kan worden gebruikt in combinatie met ieder ander verzorgings- en stylingproduct van Fudge Professional.

Lees ook:
Mooie én gezonde krullen: het kan met de Curl Revolution Mist van Fudge Professional

Gebruiksaanwijzing

Zorg dat je de spuitbus goed schudt voordat je hem gebruikt. Ontgrendel de spuitbus en spray het over het hele kapsel. Zorg er wel voor dat je de spray zo’n 15 centimeter van het hoofd af houdt en je het product gelijkmatig verdeelt over het haar. 

Ingrediënten 

De Hed Shine zit vol met geweldige ingrediënten. Vooral de oliën in dit product zijn belangrijk voor het geweldige resultaat. Jojoba olie is de redder voor het droge haar. Het voedt en hydrateert het haar van binnenuit. Argan olie maakt het haar glanzender en zachter, zonder het vet te maken. 

Verpakking

De dop is helaas nog niet zo ver, maar de rest van deze verpakking is 100% recyclebaar. Verwijder dus zelf de dop en gooi deze weg bij het algemene afval en dan kunt u de fles recyclen. 

Bron: Fudge

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts