People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

blondines

Nieuwe blondines opgelet! Dit is wat je allemaal kunt doen als je prachtig geblondeerd terugkomt van de kapper

Voor nieuwe blondines zijn er een heleboel dingen die ze nog moeten leren. Net geblondeerd haar heeft namelijk veel liefde en verzorging nodig voor herstel. Hoewel iedereen natuurlijk ander haar heeft en niet alles werkt hetzelfde op ieder haartype, zijn er wel een paar belangrijke dingen die je moet onthouden wanneer je blond haar hebt. 

Reinigen én herstellen

Tijdens het blonderen wordt de schubbenlaag van het haar geopend en raakt het daardoor vaak beschadigd. Het is dus belangrijk dat je al tijdens het reinigen van het haar een product gebruikt dat het haar kan herstellen en de haarbreuk kan verminderen. Hierbij heb je dus een shampoo nodig die het haar hydrateert en herstelt. Daarnaast is een toning ook altijd goed om te gebruiken om eventuele gele tinten uit het haar te verwijderen. 

De Clean Blonde Damage Rewind shampoo van Fudge Professional is perfect voor beschadigd blond haar. De shampoo reinigt het haar en brengt het haar terug naar een gezonde conditie. Daarnaast zorgt deze shampoo ervoor dat het haar een mooie en heldere tint krijgt.

Ultieme verzorging

Voor een extra goede verzorging en een boost van hydratatie, is het een goed idee om iedere week een haarmasker te gebruiken. Vooral een masker met een bond-building technologie is geweldig na het blonderen van het haar. Dit helpt het haar nog beter te herstellen na zo’n chemische behandeling.

De Structure Complex N.3 Bond Enhancer van NAK Hair is een behandeling met bond-building technologie. Het is ontworpen om het haar van binnenuit te voeden en herstellen. Aanbrengen op schoon, nat haar en inmasseren van de aanzet tot de punten. Laat het 3 tot 5 minuten inwerken en spoel het hierna zorgvuldig uit. 

Leave-in

Een bescherming voor iedere dag is ook handig om te gebruiken. Zo heb je de leave-in treatments. Deze kun je in het haar sprayen als je uit de douche komt en laat je in het haar zitten terwijl je het haar laat opdrogen of in model föhnt. Zo kun je niet alleen het haar verzorgen en herstellen, maar ook beschermen tijdens het stylen. 

De Super Comb Prep & Protect van N.4 Hair Care beschermt niet alleen het haar, het herstelt ook het haar. Het is een leave-in conditioner die de kleur beschermt en het haar beschermt tegen UV-stralen en andere vormen van hitte zoals stylingtools. 

Lees ook:
De invloed van slapen op het haar: dít is de reden dat meer slaap zorgt voor een betere haargroei

Glanzende lokken

Om het haar af te sluiten en het er mooi en gezond eruit laten zien, is een serum een topproduct. Het kan het haar een boost van glans, hydratatie en bescherming geven. Je kan het serum aanbrengen als je net uit de douche komt, maar je kunt het ook gebruiken als het haar al gestyled is.  

Het Aqua Shine Serum van Fudge Professional is een perfecte finish voor het haar. Het is een lichtgewicht serum dat het haar glad maakt door pluizend haar te verminderen. Dit product maakt ook gebruik van de WEATHER SHIELD™ technologie wat in het haar wordt opgenomen en is doordrenkt in hyaluronzuur. Dit helpt je haarzakjes om langer vocht vast te houden, pluis te verminderen en zorgt voor meer volume in het haar.

Voorzichtig

Natuurlijk moet jij zelf ook voorzichtig zijn. Zeker tijdens het borstelen van het haar. Doe dit bijvoorbeeld onder de douche als er conditioner of een masker in het haar zit en zodra je de douche uitkomt en een leave-in treatment hebt gebruikt. Zo borstel je het haar zonder moeite en heb je ook minder kans dat het haar afbreekt. 

Bron: Mane Addicts | Foto: Pexels

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts