People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

haartype

De beste shampoos voor ieder haartype: dit zijn ze allemaal op een rij

We hebben allemaal andere problemen met en wensen voor onze lokken. Daarom is het ook belangrijk dat je de juiste shampoo gebruikt voor jouw haartype en haarwensen. Het maakt niet uit of je droog of vettig haar hebt, slap of dik of misschien heb je wel last van haaruitval? NAK Hair, Fudge Professional en N.4 Hair Care hebben een shampoo voor ieder haartype. 

Droog en pluizig haar

Mensen met dit haartype moeten op zoek naar een shampoo die het haar hydrateert om van de droge lokken af te komen en het vochtgehalte verbetert. Daarnaast moeten ze een shampoo hebben die het haar ook glad maakt, zodat je geen last meer hebt van losse plukken. 

De Luminizer Moisture Boost shampoo van Fudge Professional kan dit allemaal. Het zorgt voor gehydrateerd en pluisvrij haar binnen 48 uur. Daarnaast geeft het ook nog een prachtige glans aan het haar. De Luminizer shampoo maakt gebruik van een lichtgewichte micellair oliecomplex, arganolie en abessijnse olie, Smoothing-Swish™ technologie, Opti-PLEX™ technologie en Colour Lock technologie. Al deze dingen samen zorgen ervoor dat het haar zacht, gehydrateerd en pluisvrij is. 

Beschadigd haar

Mensen met beschadigd haar kunnen schade hebben opgelopen door verschillende invloeden. Zo kan het te maken hebben gehad met chemische behandelingen, maar ook overmatige styling kan negatieve effecten hebben op je lokken. Mensen met dit haartype hebben een shampoo nodig die het haar voedt met de juiste ingrediënten om het te herstellen en verzorgen. 

De Damage Rewind shampoo van Fudge Professional is een shampoo die haar met schade weer gezond maakt. Met gebruik van de Opti-PLEX™ technologie herstelt deze shampoo het haar door diep door te dringen in de kern van het haar. Hierna herstelt het de haarbruggen en maakt het de schubbenlaag van het haar glad. 

Slap en futloos haar

Slap en futloos haar heeft volume nodig. Gelukkig zijn er erg veel volume shampoos te vinden, zo hebben alle drie de merken een volume shampoo in hun assortiment. Iedere shampoo biedt eigen extra’s zodat jij kan kiezen welke het beste aansluit op jouw haar en haarwensen. 

De Xpander Gelée Shampoo van Fudge Professional creëert volumineus haar dat doordrenkt is met cafeïne en ginseng. Zo wordt tegelijkertijd de hoofdhuid en de groei van de haarfollikels gestimuleerd. De Opti-PLEX™ technologie zorgt ervoor dat het haar van binnenuit wordt versterkt en maakt het zacht. Daarnaast heeft het ook de FragranceFuse™ technologie. Deze geeft iedere lok een geurexplosie die wel 24 uur aanhoudt.

De Volume shampoo van NAK Hair is een gewichtloze en sulfaatvrije shampoo. Het geeft een natuurlijk volume, veerkracht en glans aan het haar. Daarnaast verwijdert het ook voorzichtig de olieresten uit het haar om de volume te optimaliseren. Verrijkt met fantastische ingrediënten als het Natural Vegan Complex+, glycerine, vitamine B5 en volume gevende co-polymeren creëert het een natuurlijke volheid in het futloze haar. 

De Fleurs de Temps Volumizing shampoo van N.4 Hair Care geeft het haar fantastisch volume met gebruik van acai bes, hibiscus, mangosteen en vitamine C. Daarnaast maakt het gebruik van anti-verouderende eigenschappen. Hierdoor zal het de vitaliteit van het haar versterken. Het haar zal niet alleen dikker aanvoelen, het zal ook sterker worden.

Dik haar

Mensen met dit haartype hebben een shampoo nodig die hun volle lokken voedt en verzorgt. Daarnaast is het altijd fijn als het haar beschermd wordt door de juiste ingrediënten. 

De Nourish shampoo van NAK Hair. Deze shampoo is een rijke crème die gemaakt is om het haar te voeden. Het brengt het haar in de optimale conditie en helpt daarnaast kleurvervaging te voorkomen. Met het Natural Vegan Complex, vitamine E en vitamine B5 maakt deze shampoo het haar zacht en gevoed. Als laatste maakt het gebruik van Benzofenone-4, wat het haar beschermt tegen negatieve gevolgen door UV-stralen. 

Vet haar

Als je last hebt van vet haar, is het belangrijk dat je een shampoo hebt dat het haar goed reinigt en overtollig talg en productresten verwijdert. Je moet wel goed oppassen dat je geen shampoo neemt die té veel reinigt, je wil niet de natuurlijke en daarmee nodige oliën verwijderen. 

De Clean Mint shampoo van Fudge Professional geeft je een fris gevoel na gebruik. Het zuivert het haar diep en verzorgt de hoofdhuid. Door de duurzame zee-extracten wordt de talgproductie in evenwicht gebracht. Je zal merken dat de hoofdhuid al gezonder is in één week. Samen met de Symcontrol, menthol en Scalp Fresh™ technologie zal het haar niet alleen gereinigd zijn, maar ook gezond.

De Lumiere d’hiver Clarifying Shampoo van N.4 Hair Care is een shampoo die het haar diep reinigt, maar geen vocht of kleur uit het haar verwijdert. Alleen de vervuilende delen zoals productresten en oliën worden uit het haar gehaald. Daarnaast voedt deze shampoo niet alleen het haar, maar ook de hoofdhuid. Yerba Mate, zwarte bes, soja yoghurt en algen zorgen voor een optimale reiniging. 

Krullend haar

Als je krullend haar hebt, is het handig dat je een shampoo gebruikt die speciaal voor krullend haar is gemaakt. Deze hebben vaak precies de ingrediënten en werking die krullen nodig hebben. Zoals versterking en verbetering van de veerkracht. 

De Aromas Curl shampoo van NAK Hair is een product die magisch is voor de krullen. Zo versterkt het de krullen en verzadigt het de haarvezels. Deze botanische shampoo conditioneert de natuurlijke krul, vorm en veerkracht. Met behulp van verzachtende amandelmelkeiwitten en hydraterende aroma-botanicals wordt het haar gevoed, beschermd en worden de krullen verzorgd. 

Lees ook:
Haarverf eerst testen op een lok haar is belangrijker dan je denkt: dít zijn de redenen waarom

Normaal haar

Als je eigenlijk tot geen van deze haartypes behoord, kan het zijn dat je ‘normaal’ haar hebt. Het is niet extreem dun of dik, niet erg beschadigd, natuurlijk van kleur en geen extreme krullen of pluis. Toch moet je dan de juiste shampoo gebruiken. Het beste is dan een shampoo die het haar reinigt en verzorgt zodat je kan blijven genieten van het haar dat je hebt. 

De L’eau de Mare Hydrating shampoo van N.4 Hair Care heeft eigenlijk net als het ‘normale’ haar, een beetje van alles. Deze shampoo hydrateert, beschermt en geeft glans. Daarnaast is het vocht herstellend. De vitamine B5 eigenschappen creëren de glans, verbeteren de conditie van het haar, maken het haar sterker en verwijderen eventuele productresten en oliën. 

Blond haar

Blondines en haarverzorging gaan hand in hand. Een goede shampoo is dan ook zeker belangrijk voor deze mensen. Een shampoo die het haar de juiste tint geeft, verzorgt en beschermt is waar ze naar op zoek moeten. 

De Everyday Clean Blonde Damage Rewind van Fudge Professional is een blond shampoo die iedere dag gebruikt kan worden zonder dat je bang hoeft te zijn voor de over-toning van het haar. Het neutraliseert geleidelijk de gele tinten in het haar en beschermt de blonde lokken tegen hitte, chemicaliën en invloeden van buitenaf. Het is een verfrissing voor het blonde haar en versterkt het haar van binnenuit. De shampoo is verrijkt met Hydraterende Guarana, de Opti-PLEX™ technologie, HairGuard™ technologie en FragranceFuse™ technologie voor een optimale werking.

Haaruitval

Voor mensen die last hebben van haaruitval is het belangrijk dat ze een shampoo hebben die daarop gericht is. Zo kun je de strijd aangaan met het haarverlies terwijl je het haar reinigt en verzorgt. 

De Scalp to Hair lijn van NAK Hair is perfect voor iedereen die last heeft van haaruitval. De shampoos zijn ontworpen om haar en hoofdhuid te reinigen. Het verwijdert onzuiverheden en resten van talg, vervuiling en styling en versterkt het haar van de aanzet tot de punten. Er zijn drie shampoos. De Energise, voor natuurlijk, vet, fijn & dunner wordend haar. De Revitalise, voor droog of uitgedroogd dunner wordend haar. En de Moisture-Rich, voor chemisch behandeld dunner wordend haar. 

Bron: Mane Addicts | Foto: Pexels

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts