People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

HYDRATE DETANGLE MIST

Hydratatie en ontwarring voor alle haartypes: de Hydrate Detangle Mist van NAK Hair

Het liefst willen we allemaal één product dat al je haarproblemen kan oplossen. Nooit meer uitgedroogd haar, geen klitten en knopen meer en bescherming tegen schade en dat allemaal in één spray. Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dit is het zeker niet. De Hydrate Detangle Mist van NAK Hair is namelijk een geweldige Leave-In Hydrating spray die dit allemaal kan.

Anti-klit

De Hydrate Detangle Mist is een spray die als eerste zorgt voor het ontklitten van het haar. Het is een gewichtloze spray die naast het ontklitten is gecreëerd om het haar te hydrateren en te beschermen tegen eventuele haarbreuk en schade. Daarnaast helpt de Hydrate Detangle Mist ook bij het herstellen van de vochtbalans en verbetert het de sterkte, elasticiteit en handelbaarheid van het haar. Ook beschermt dit product het haar tegen UV-A en UV-B stralen.

Hoe te gebruiken?

De Hydrate Detangle Mist is het beste te gebruiken op schoon haar. Zorg dus dat je het haar eerst goed reinigt. Hierna kun je de spray aanbrengen op vochtig of droog haar. De spray is niet bedoeld om uit te spoelen, je laat het intrekken in het haar. Je kan de Hydrate Detangle Mist gebruiken wanneer je aanvoelt dat het haar het nodig heeft. 

Een tip voor de zomer is om het mee te nemen naar het strand en af en toe door het haar te sprayen. Zo houd je het haar gehydrateerd en beschermen je de kleur tegen vervaging.

Lees ook:
De Amped Up Styling Gel van NAK Hair: perfect voor haar dat niet op z’n plek wil blijven

Natural Vegan Complex

Samen met alle andere producten van NAK Hair, heeft de Hydrate Detangle Mist het speciale NAK-ingrediënt. Het Natural Vegan Complex is een mix verrijkt met kokos, rijst, aloë vera en peer. Het levert deze botanische ingrediënten aan het haar en geven het haar zachtheid en een prachtige glans.

Ingrediënten

Naast het Natural Vegan Complex heeft de Hydrate Detangle Mist nog meer mooie ingrediënten die helpen het haar die hydratatie, glans en ontwarring te geven. Als eerste hebben we Glycerine. Dit is een ingrediënt op plantaardige basis die zorgt voor hydratatie. Het verhoogt het vochtgehalte om uitdroging van het haar te voorkomen. Daarnaast zorgt het ook voor een glad oppervlak. Het andere ingrediënt is Cyclopentasiloxaan. Dit is een ingrediënt dat het haar ontklit zodat het haar gemakkelijk door te kammen is. Daarnaast verzorgt het ook het haar door de gewichtloze conditionering. Deze verbetert de styling van het haar en verbetert de handelbaarheid. 

Bron: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts