People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

gala collection

Maak een statement met de prachtige, unieke kleuren van de nieuwe Gala Collection van NAK Hair

Je kan nooit genoeg kleuren hebben in een collectie. Dat vond NAK Hair ook, dus creëerde ze hun nieuwe Gala Collection. Gevuld met prachtige kleuren, zowel felle kleuren als natuurlijke kleuren, en vol geweldige ingrediënten is deze collectie een feest voor het haar. Ontdek hier de nieuwe collectie van NAK Hair. 

Gala Collection

De Gala Collection is niet zomaar een collectie van kleuren, deze tinten zijn gebaseerd op echte kunst. Deze collectie is namelijk geïnspireerd door het Museum of Modern Art in New York. Vooral de excentrieke printen, vormen en kleuren in het museum waren de inspiratie voor de Gala Collection. Deze kleuren zijn dan ook perfect om hiermee echt een statement mee te maken. De Vivid Violets, Radiant Reds, Intense Coppers of Hot Taffeta Pink geven je helemaal het gevoel alsof je jouw eigen Gala moment creëert. 

Kenmerken

De Gala Collection heeft 11 permanente kleuren en 7 demi-permanente kleuren. Deze collectie is gemaakt met een maximale kleurstofconcentratie. Hierdoor zijn de levendige kleuren van hoge kwaliteit. De kleuren zijn gecreëerd door een samenwerking van scheikunde, natuurkunde, de natuur en artistieke creativiteit. Daarnaast zijn ze gemaakt in harmonie met de NAK Permanent en NAK Soft tinten. 

Ingrediënten 

De tinten van de Gala Collection zijn geformuleerd met de beste ingrediënten die zorgen voor een prachtig resultaat. De drie hoofdingrediënten zijn witte thee, orchidee boter en de chromatische micro-pigment technologie. Deze maken de collectie zo geweldig.

Witte thee

Dit is een natuurlijk extract dat heel veel voordelen heeft voor het haar. Het is rijk aan polyfenolen en antioxidanten. Het zorgt voor een prachtige glans, conditioneert het haar en geeft helderheid aan het haar. Daarnaast helpt het bij de duurzaamheid van de kleur.

Orchidee boter

Orchidee boter is een rijk, boterachtig bloemenextract dat vol zit met voedende eigenschappen. Het helpt het haarweefsel en de huid te hydrateren, verzachten en beschermt het haar schadelijke invloeden.

Chromatische micro-pigment technologie 

Deze technologie zorgt ervoor dat de kleur zuiver is en gemakkelijk doordringt in het haarweefsel. Doordat de micropigmenten volgens de hoogste normen verfijnd zijn zorgt het voor het beste resultaat. Voor een rijke kleurverzadiging en een levendige kleur.

Lees ook:
Hydratatie en ontwarring voor alle haartypes: de Hydrate Detangle Mist van NAK Hair

Reinigen

Spoel het haar uit met lauw water. Reinig het haar licht met je favoriete NAK Shampoo en conditioneer het haar met een NAK Conditioner of Treatment. Maak de reiniging af met de NAK Hydrate Detangle Mist voor bescherming van het haar tijdens het stylen.

De kleur behouden

Om de kleur zo lang en zo goed mogelijk te behouden, is het belangrijk dat je jezelf houdt aan deze tips. Vermijd het gebruik van heet water bij het douchen, lauw of koud water is beter voor de kleur. Gebruik sulfaatvrije shampoos zoals de shampoos van NAK Hair voor een zachte reiniging. Bescherm het haar en de kleur met een product zoals de Hydrate Detangle Mist van NAK Hair. Behandel het haar regelmatig, het liefst wekelijks, met je favoriete Treatment. Bescherm het haar en de kleur bij het gebruiken van hittetools, bijvoorbeeld met de Thermal Shield van NAK. 

Zie hieronder de kleuren uit de Gala Collection van NAK Hair:

Bron: NAK

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts