People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

AMPED UP STYLING GEL NAK

De Amped Up Styling Gel van NAK Hair: perfect voor haar dat niet op z’n plek wil blijven

Weg vliegende plukjes en pluizig haar kan voor grote irritatie zorgen bij veel mensen. Om deze dingen tegen te gaan, heb je een goed product nodig. NAK Hair heeft een geweldig product die je met al deze dingen kan helpen. De Amped Up Styling Gel is een product dat iedereen wel in hun haarroutine kan gebruiken. 

Wat is de Amped Up Styling Gel?

De Amped Up Styling Gel is een gel met een Hold Factor van 8. Dit betekent dat het een sterke gel is. Het is ontworpen om jou een maximale controle over de styling te geven. Daarnaast is het ook een perfect product om de onhandelbare texturen die het haar soms kan hebben te beheersen. Het helpt het haar om de weg vliegende plukjes te trotseren en je kan er verschillende trendy looks mee creëren, zoals de wetlook. 

Lees ook:
All about blondes: dit zijn de fantastische producten van de Blonde collectie van NAK Hair

Hoe werkt het?

De Amped Up Styling Gel breng je aan op vochtig haar. Hierna laat je het haar met het product erin, drogen aan de lucht. Hierna hun je het föhnen in de gewenste style. Hierdoor krijgt het haar het meeste volume en blijft alles de gehele dag op zijn plek. Wil je een minder sterke Hold Factor waardoor het haar flexibeler blijft? Combineer de Amped Up Styling Gel dan met de Sheer Styling Glaze van NAK Hair. Hiermee verzacht je deze Hold. 

De ingrediënten 

Dit product is natuurlijk verrijkt met het Natural Vegan Complex+ van NAK Hair, maar heeft daarnaast nog een aantal geweldige ingrediënten. De vezelachtige harsvormende copolymeren zijn sterke moleculen die zorgen voor fixatie en het haar liften en ondersteunen. Dit zorgt voor de maximale stylingcontrole die een sterke grip geeft aan het haar en alles stevig op zijn plek blijft. Glycerine is een hydraterend product op plantaardige basis dat het vochtgehalte van het haar verhoogt. Hierdoor voorkomt het pluis en uitdroging van het haar. 

Bron: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts