People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

Luxe finishing crème

Weg met pluis en verwarde lokken met de Luxe Finishing Crème van NAK Hair

Pluizig haar is een probleem dat vrijwel iedereen herkent. Het is daarom ook een van de grootste ergernissen als het gaat om haar. Daarnaast is het altijd fijn als je het haar op een makkelijke en snelle manier kan stylen. Gelukkig heeft NAK Hair een product dat het allemaal kan: de Luxe Finishing Crème. 

Luxe Finishing Crème

De Luxe Finishing Crème is een product met een Hold Factor van 2. Dit houdt in dat het een lichte sterkte heeft en dus erg flexibel is. Het geeft een lichte, maar luxe afwerking aan het haar voor een natuurlijke en zachte styling. Daarnaast is het ook een held in het temmen van pluizig haar en verwarde lokken. Het is perfect voor alle snelle looks die je wil creëren en door de dag heen nog wil vormen. 

Hoe te gebruiken?

Om te beginnen pak je een kleine hoeveelheid tussen je vingertoppen en deze verwarm je zodat het product makkelijker te verdelen is. Verdeel het dan gelijkmatig door het droge haar en stijl het zoals gewenst. Je kan het product ook gebruiken in vochtig haar. Dan heb je nog meer kans op een steile afwerking. 

Lees ook:
De Amped Up Styling Gel van NAK Hair: perfect voor haar dat niet op z’n plek wil blijven

Een goede tip

Als je krullend haar hebt, kun je het product op vochtig haar aanbrengen. Vervolgens laat je het drogen aan de lucht. Dit geeft een zachte afwerking aan het haar.

Natural Vegan Complex+

Zoals alle producten van NAK Hair, heeft de Luxe Finishing Crème het NAK Natural Vegan Complex+ als ingrediënt. Dit is een mix met kokos, rijst, aloë vera en peer. Deze botanische ingrediënten geven het haar zachtheid en glans.

Ingrediënten 

De Luxe Finishing Crème heeft nog een aantal geweldige ingrediënten die benoemd moeten worden, zoals glycerine en de pure styling co-polymeren. Glycerine is een hydraterend product op basis van het vochtgehalte om droogheid en uitdroging in het haar te voorkomen. De pure styling co-polymeren bieden pure en flexibele stylingcontrole voor een zeer lichte styling.

Bron: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts