People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

people 4 hair

Van natuurlijk tot stoer: de merken van People 4 Hair en waar ze voor staan

Zoals je misschien wel al op deze blog hebt gezien, heeft People 4 Hair drie grote, professionele haarmerken. Deze merken zijn NAK Hair, Fudge Professional en Number 4 High Performance Hair Care. Ben je geïnteresseerd in de merken, maar je weet niet precies wat ze zijn en waar ze voor staan? Lees dan snel verder.

NAK Hair

NAK Hair is een Australisch merk die exclusieve producten voor salons creëert en daarnaast ook een merk opbouwt die de Australische cultuur weerspiegelt. Natural Australian Kulture, dat is waar NAK voor staat. De producten van NAK bevatten natuurlijke ingrediënten die ook nog eens vegan zijn. Daarnaast zijn de producten rijk aan essentiële oliën die perfect zijn voor haar en huid. NAK is fris, een met de natuur en minimalistisch, maar levert altijd de beste kwaliteit.

De eerste prioriteit van NAK Hair is de veiligheid van de ingrediënten. Daarnaast spelen de wetenschap en de natuur een belangrijke rol voor het maken van de NAK-producten. De Natural Vegan Complex is een belangrijk onderdeel van de producten van NAK Hair. Verrijkt met kokos, rijst, aloë vera en peer geeft deze mix van natuurlijke en vegan extracten het haar zachtheid en glans. Daarnaast is NAK Hair volledig tegen het testen op dieren, zijn ze sulfaat- en parabenenvrij en zijn de verpakkingen recyclebaar. Zo zetten ze zich ook actief in voor een beter milieu. 

Fudge Professional

Fudge Professional is een merk voor mensen die weigeren mee te doen aan de norm. Mensen die niet in een hokje geplaatst willen worden. Ze zijn uniek en stoer. Daarnaast zijn ze een divers en innovatief merk die producten maakt voor mensen die graag via het haar plezier hebben en risico’s nemen. Ze geloven dan ook heilig in zelfexpressie. Hun motto? Fudge the rules. 

Fudge Professional heeft een groot assortiment aan producten. Van verzorging, styling tot kleur. Fudge heeft het allemaal. Fudge is ook vegan en de producten worden niet op dieren getest. Daarnaast zijn de verpakkingen recyclebaar en wordt er 30% minder plastic gebruikt. 

Lees ook:
Gespleten haarpunten: wat zijn ze en hoe kom je ervan af?

Number 4 High Performance Hair Care

Number 4 High Performance Hair Care zet de standaard voor vegan producten van hoge kwaliteit. Met vier prachtige collecties gebaseerd op de vier seizoenen, zet Number 4 geweldige producten neer. Number 4 Hair Care is een merk voor mensen die houden van luxeproducten die een geweldige kwaliteit leveren en worden gekenmerkt door mode, kunst en industrieel design. 

De Liquid Complex Culture™ van Number 4 Hair Care is een wondermiddel voor het haar. Deze zal het haar versterken en zuiveren, het gaat veroudering tegen en de kleur zal langer in het haar blijven. Alle producten van N.4 bevatten de Liquid Complexes. Liquid Defense versterkt en hydrateert het haar en de hoofdhuid zonder het te verzwaren. De Liquid vibrance beschermt de kleur en geeft glans aan futloos haar. De Liquid Vitality gaat veroudering tegen en geeft veerkracht aan het haar. En als laatste de Liquid Purity. Deze draait om de zuiverheid van het product zonder sulfaat, gluten, parabenen en zout.

Number 4 Hair Care is een hoogwaardige en exclusieve styling en verzorgingslijn die niet alleen zorgt voor gezond haar, maar ook voor een gezonder milieu. De producten van Number 4 zijn namelijk vegan, glutenvrij, sulfaatvrij en parabenen vrij. Daarnaast zijn de producten ook nooit getest op dieren. 

Bron: NAK, N.4, Fudge | Foto: Pexels

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts