People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

violet shampoo

Hoe krijg je violet shampoo vlekken van je handen af?

Violet shampoo is een redder in nood als het gaat om het verwijderen van gele tinten in het haar, maar het laat een heleboel vlekken achter. Vooral je handen zitten vaak helemaal onder en deze vlekken gaan toch wat moeilijker weg dan je had gedacht. Hieronder alle tips die het wat makkelijker maken om deze vlekken van je handen te krijgen en hoe je het de volgende keer voorkomt.

Waar komen die vlekken vandaan?

Violet shampoo bevat paarse kleurpigmenten. Deze zijn nodig om die gele tinten te verwijderen. Deze kleurpigmenten zijn sterk en kunnen dus veel vlekken geven. Niet alleen op je haar, maar dus ook op je handen. Het is gelukkig niet schadelijk voor de huid, maar het ziet er natuurlijk wel een beetje gek uit.

Hoe haal je de paarse vlekken weg?

Als je nu dit leest met paarse handen en je afvraagt hoe je van deze vlekken afkomt, lees dan snel verder. Dit is hoe je de vlekken het beste van je handen afkrijgt.

Make-up remover

Een make-up remover kan zeker al een heleboel van de vlekken weghalen of ze in ieder geval en stuk minder fel maken. Breng de make-up remover aan op een wattenschijfje en veeg over de vlekken totdat deze schoon zijn. Het kan zijn het hierdoor niet volledig weggaat, een zachte scrub kan dat ook helpen.

Olie

Olie is ook erg effectief als het gaat om het verwijderen van deze paarse vlekken. Van kokosolie tot babyolie tot een reiniger op oliebasis. Al deze producten kunnen je helpen met het verwijderen van deze vlekken.

Scrubben

De laatste optie is voor de meest hardnekkige vlekken: scrubben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scrubhandschoenen. Gebruik een beetje olie of een reinigingsmiddel en doe deze op de handschoenen en wrijf dan je handen over elkaar heen. 

Voorkomen van de paarse vlekken

Natuurlijk kun je het beste gebruik maken van handschoenen om te voorkomen dat je deze vlekken überhaupt krijgt. Dit is de veiligste optie en hierdoor hoef je jezelf nooit zorgen te maken over die hardnekkige paarse vlekken die een violetshampoo kan veroorzaken

Lees ook:
Violet shampoo: wat doet het nu eigenlijk precies?

Welke shampoo?

Natuurlijk heb je een groot aanbod aan violet shampoos, dus welke is nu de beste voor jouw haar? Hieronder lees je de verschillende shampoos die Fudge Professional aanbiedt, zo kun je precies kijken wat jouw haar nodig heeft en welke shampoo hier het beste bij past. 

Fudge Clean Blonde shampoo

De Clean Blonde shampoo ondersteunt je kleurtoon. Als je verlangt naar een as witte toon is deze shampoo perfect voor jou. De shampoo bevat violet om een witte toon te behouden en gele tinten te onderdrukken. De shampoo heeft een intense paarse kleur en geeft geweldige resultaten. Deze shampoo bevat sulfaten en een erg sterk violet pigment. De gele pigmenten verdwijnen dus per direct uit je haar. Deze shampoo is perfect voor klanten met dikker haar en klanten die een diepere reiniging nodig hebben. Gebruik deze shampoo één of twee keer per week.

zilvershampoo

Everyday Clean Blonde Damage Rewind Shampoo & Conditioner

Houd de blonde tint helder en gezond zonder angst voor over-toning. Deze zachte violet getinte shampoo en conditioner neutraliseren geleidelijk de gele tinten in het haar en verbeteren en beschermen het haar tegen hitte apparatuur, chemicaliën en invloeden van buitenaf. Aanbrengen op nat haar, laat het gelijkmatig opschuimen. Voor een subtiel toning effect: direct uitspoelen. Voor een intensiever kleurresultaat: uitspoelen na 5 minuten. Sluit het haar af met Everyday Clean Blonde Damage Rewind Conditioner voor een maximaal resultaat.

Clean Blonde Damage Rewind Shampoo & Conditioner

Onze markt leidende Clean Blonde formule heeft zijn krachten gebundeld met onze Damage Rewind Shampoo & Conditioner, om revolutionair sterk en gezond blond haar te creëren. De perfecte hoeveelheid van het violet pigment in deze lijn zorgt ervoor dat zelfs de moeilijkste kopertinten geen kans maken. Breng het product gelijkmatig op nat haar aan, zodat het goed opschuimt. Laat het tot 5 minuten inwerken voor het beste resultaat. Spoel het haar goed uit en gebruik daarna de Clean Blonde Damage Rewind Conditioner. Gebruik handschoenen, omdat het product vlekken kan veroorzaken.

Bron: Fudge Professional

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts