People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

clean mint

Voor een langdurig schone en gezonde hoofdhuid: de Clean Mint Deep Cleansing Shampoo van Fudge Professional

Op zoek naar een gezonde hoofdhuid en een diepe reiniging? Dan is de nieuwe Clean Mint Deep Cleansing Shampoo van Fudge Professional hét product voor jou. Deze shampoo met Symcontrol en Menthol verzacht de hoofdhuid en ruikt heerlijk fris. 

Wat doet het?

De Clean mint Shampoo laat het haar brandschoon aanvoelen en geeft de hoofdhuid een fris gevoel. Daarnaast zuivert de Clean Mint Shampoo het haar diep en verzorgt het de hoofdhuid. De duurzame zee-extracten brengen de talgproductie in evenwicht voor een gezondere hoofdhuid in slechts één week. De shampoo is duurzaam, veganistisch & gezondheidsbewust.

Voor wie?

De Clean Mint Shampoo is een hoogwaardige shampoo, die niet alleen voor mannelijke Fudge-gebruikers is. Fudge Professional is namelijk al jaren Gender Neutraal en maakt hun producten voor iedereen. 

Lees ook:
Toning én bescherming: de Clean Blonde Damage Rewind Treatment van Fudge

Speciale ingrediënten

De Symcontrol (zeealgen) reinigt het haar en de hoofdhuid diep. Daarnaast verzacht het ook de hoofhuid, versterkt het de huidbarrière en brengt de talgproductie in evenwicht. De Menthol verkoelt en verfrist de hoofdhuid. Als laatste maakt het gebruik van de ScalpFresh-technologie. Dit is onze mix van natuurlijke menthol, zeealgen en vocht inbrengende crèmes. Deze verzacht de hoofdhuid en reinigt het meteen intensief voor een frisse, gezondere hoofdhuid. 

Bron: Fudge Professional

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts