People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

zilvershampoo

Violet shampoo: wat doet het nu eigenlijk precies?

Violet shampoo is een product dat is aan te raden voor iedere blondine. Of je nu natuurlijk blond bent of blond geverfd, dit product doet wonderen. Het is een simpele manier om het blonde haar een coole tint te geven en er weer leven in te blazen. Maar wat doet violet shampoo precies? Wij leggen het je uit!

Wat doet violet shampoo?

Violet shampoo is een violet getinte reiniger. Het geeft paarse pigmenten aan het haar om de gele tinten te verwijderen. Paars staat namelijk tegenover geel in het kleurenspectrum. Het paarse pigment corrigeert dus de gele tinten. Zo geeft het weer de coole tint terug aan het haar. 

Vanuit huis

Het is natuurlijk het beste om in de salon de gewenste blonde look te creëren. Maar om deze prachtige tint te behouden, kun je ook thuis aan de slag. Een violet shampoo die regelmatig wordt gebruikt zal helpen om tussen de salonbezoeken door de coole tint te behouden. 

Iedere dag of iedere week?

Er zijn twee opties als het gaat om het tonen van het haar. Afhankelijk van de sterkte van de shampoo die u kiest, zal de violet shampoo:

• Ongewenste gele tinten direct verwijderen (iedere week)

• Het haar geleidelijk tonen om te voorkomen dat gouden tinten verschijnen (iedere dag)

Lees ook:
Toning én bescherming: de Clean Blonde Damage Rewind Treatment van Fudge

zilvershampoo

Everyday Clean Blonde Damage Rewind Shampoo & Conditioner

Houd de blonde tint helder en gezond zonder angst voor over-toning. Deze zachte violet getinte shampoo en conditioner neutraliseren geleidelijk de gele tinten in het haar en verbeteren en beschermen het haar tegen hitte apparatuur, chemicaliën en invloeden van buitenaf. Aanbrengen op nat haar, laat het gelijkmatig opschuimen. Voor een subtiel toning effect: direct uitspoelen. Voor een intensiever kleurresultaat: uitspoelen na 5 minuten. Sluit het haar af met Everyday Clean Blonde Damage Rewind Conditioner voor een maximaal resultaat.

Clean Blonde Damage Rewind Shampoo & Conditioner

Onze markt leidende Clean Blonde formule heeft zijn krachten gebundeld met onze Damage Rewind Shampoo & Conditioner, om revolutionair sterk en gezond blond haar te creëren. De perfecte hoeveelheid van het violet pigment in deze lijn zorgt ervoor dat zelfs de moeilijkste kopertinten geen kans maken. Breng het product gelijkmatig op nat haar aan, zodat het goed opschuimt. Laat het tot 5 minuten inwerken voor het beste resultaat. Spoel het haar goed uit en gebruik daarna de Clean Blonde Damage Rewind Conditioner. Gebruik handschoenen, omdat het product vlekken kan veroorzaken.

Wat doet violet shampoo voor brunettes?

Niet alleen blondines kunnen een violet shampoo gebruiken, ook voor sommige brunettes is het gebruiken van een violet shampoo een goed idee. Een violet shampoo kan namelijk ook wonderen doen op bruin haar met highlights of een balayage. Het helpt namelijk de natuurlijke koperachtige ondertonen te neutraliseren, zodat je lichtere delen er langer fris uitzien. Als je als brunette echter warme, oranje en rode tinten wilt wissen, heb je onze coole donkerbruine kleurtonen nodig. Hiervoor heb je een speciale brunette shampoo nodig. De Cool Brunette Shampoo en Conditioner van Fudge zijn blauw, en hoewel dat op het eerste oog misschien eng lijkt, zweren brunettes erbij. Het geeft namelijk de perfecte coole tint. 

Bron: Fudge

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts