People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

fudge clean blonde treatment

Toning én bescherming: de Clean Blonde Damage Rewind Treatment van Fudge

Het klinkt misschien bekend, blond haar dat gele tonen heeft of zelfs beschadigd is. Met dit nieuwe product van Fudge Professional is dat nu verleden tijd. De Clean Blonde Damage Rewind Treatment herstelt het blonde haar na schade én verwijdert gele tinten.

Toning & Repairing

Deze treatment maakt gebruik van een Toning & Repairing-behandeling. Het bevat een sterke violet micropigment die de gele tinten onmiddellijk verwijdert. Daarnaast bevat het de unieke Opti Plex-technologie. Deze dringt diep in het haar door om de bindingen te herstellen.

Blond & beschadigd

Deze Clean Blonde Damage Rewind Treatment is dus perfect voor blond haar. Niet alleen als het haar toning nodig heeft om gele tinten te verwijderen is deze top, maar ook als het beschadigd is na bijvoorbeeld chemische behandelingen of door invloeden van buitenaf.

Hoe werkt het?

Verdeel de treatment gelijkmatig door het haar. Laat het vervolgens minimaal twee minuten inwerken, maar indien gewenst kan dit ook langer. Spoel het hierna goed uit, maar wees zorgvuldig. Pas wel goed op en vermijd contact met ogen, huid en absorberend materiaal. Gebruik indien mogelijk handschoenen. Dit product kan namelijk vlekken veroorzaken.

Speciale ingrediënten

Deze Clean Blonde Damage Rewind Treatment heeft een neutraliserend violet micropigment en gehydrolyseerd plantaardig eiwit. Daarnaast gebruikt het de Opti-PLEX™ technologie en de HairGuard™ technologie voor het beste resultaat.

Bekijk hieronder een video met nóg meer informatie over de Treatment én de before & after na gebruik van het product.

Bron/foto: Fudge

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts