People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

hair gum

Hair Gum van Fudge Professional: voor een extreme hold, sterke styling en ondersteuning

Nu er zwaarder weer het land overtrekt zullen we onze kapsels ook beter moeten beschermen tegen windstoten. Toch hoeft het niet zo te zijn dat je hierdoor een warrig kapsel moet hebben. Met een sterk stylingsproduct dat het haar een extreme ondersteuning geeft blijft het kapsel, ook tijdens zware windstoten, goed op zijn plek zitten. En laat Fudge Professional nu net zo’n product in het assortiment hebben met de Hair Gum.

Hair Gum

De Hair Gum van Fudge is een stylingsgel met een extreme hold van 10. De maximale hold dat er in de producten van Fudge zit. Het is een vezelachtige gel dat met een extreme fixatie je helpt het kapsel onder controle te houden. Dit product kan gebruikt worden in ieder haartype en is ideaal voor stoere korte looks of strakke lange lokken. De Hair Gum is perfect voor al het haar dat een beetje extra ondersteuning kan gebruiken. Daarnaast kan het ook goed gebruikt worden voor een trendy, strakke knot of paardenstaart. Losse plukjes zijn ook nooit meer een probleem bij gebruik van deze gel. 

Hoe gebruik je het?

De Hair Gum kun je op alle momenten gebruiken. Het beste is om de Hair Gum te gebruiken op schoon en verzorgt haar. Reinig en voed het haar eerst met een shampoo en conditioner geschikt voor jouw haartype. Stijl het haar hierna zoals gewenst met de Hair Gum en geniet de hele dag van een strak kapsel. 

Lees ook:
Elevate Powder van Fudge Professional: geweldig volume en textuur in een klein potje

Ingrediënten

Natuurlijk zit dit product vol met goede ingrediënten die het haar er zo mooi en strak uit laten zien. Een hele belangrijke daarvan is tarwe proteïne. Dit is een ingrediënt dat heel veel voordelen voor het haar heeft zoals het hydrateren en versterken ervan. Het geeft vocht aan het haar, versterkt de lokken, voorkomt haarbreuk en geeft het haar een prachtige glans. Wat wil je nog meer?

Nummer één

Natuurlijk kunnen wij honderd keer zeggen hoe geweldig dit product is, maar we zijn zeker niet de enige. Tijdens de 2023 Hair Magazine Awards is de Hair Gum uitgeroepen tot ‘Best Hair Gel’. Als dat je nog niet over de streep trekt om dit product aan te schaffen en toe te voegen aan je haarroutine…

Duurzaam

Niet alleen het product, maar ook de verpakking is geweldig. Deze is namelijk 100% recyclebaar. 

Bron: Fudge Professional

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts