People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

elevate powder

Elevate Powder van Fudge Professional: geweldig volume en textuur in een klein potje

Vaak vinden we volume en textuur in stylingsproducten als je dit niet van jezelf hebt. Dit gaat vaak gepaard met veel verschillend producten die enorm veel ruimte in je badkamer in beslag nemen. Dat is nu verleden tijd met de Elevate Powder van Fudge Professional. In dit kleine potje zit een geweldig product die je die volume en textuur kan geven. 

Elevate Powder

De Elevate Powder is een volumepoeder die extra volume en textuur aan het haar toevoegt. De poeder is licht van gewicht waardoor deze het haar niet zal verzwaren en het dus niet slap gaat hangen gedurende de dag. Het geeft een sterk volume aan het haar dat de hele dag blijft zitten. Touperen is niet nodig met deze poeder. Het voegt onmiddellijk de volume en textuur toe aan het haar. Met een Hold Factor van 6 is dit een sterk product, dat toch nog flexibel genoeg is om te blijven vormen tijdens de dag.

Gebruiksaanwijzing

Begin zoals altijd met schoon haar. Reinig en voed het haar met een shampoo en conditioner gemaakt voor jouw haartype en wensen. Zorg dat het haar helemaal droog is en pak dan pas de Elevate Powder erbij. Breng de volumepoeder aan op de aanzet van het haar en verdeel het door de lokken met de vingers en schud het haar door elkaar voor extra hoogte bij de aanzet.

Voor wie?

De Elevate Powder kan gebruikt worden door iedereen. Man of vrouw. Stijl of krullend haar. Als je maar een beetje volume en textuur kan gebruiken, dan is de Elevate Powder geschikt voor jou.

Lees ook:
De Salt Spray van Fudge Professional: voor prachtige beach waves het hele jaar door

Ingrediënten

Natuurlijk zijn er een handjevol topingrediënten die de Elevate Powder zo goed maken. Als eerste is de Elevate Powder verrijkt met tarwe proteïne. Tarwe proteïne is een ingrediënt dat de lokken sterker maakt, haarbreuk voorkomt, het vochtgehalte op orde houdt en glans aan het haar toevoegt. Daarnaast is de Elevate Powder verrijkt met citroenzuur. Dit is een ingrediënt dat bijdraagt aan het verzachten van de lokken, het haar glanzend en glad maakt en die volheid en volume toevoegt aan het haar. 

De Elevate Powder is dus zeker zo’n product die je in de haarroutine moet hebben als je op zoek bent naar volume en textuur. En daarnaast neemt het veel minder ruimte in beslag dan een heel leger aan producten die hetzelfde resultaat leveren. 

Bron: Fudge Professional

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts