People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

droge hoofdhuid

Droge hoofdhuid? Met de producten en tips van Fudge Professional is dat zo verleden tijd

Een van de meest belangrijke aspecten van mooi en gezond haar, is een gezonde hoofdhuid. Het is de basis van de haarverzorging en toch wordt het vaak op de laatste plaats gezet of zelfs vergeten. Gelukkig is het met de producten van Fudge Professional heel gemakkelijk om de hoofdhuid goed te verzorgen en een droge hoofdhuid te voorkomen.

De oorzaak van een droge hoofdhuid

Er zijn heel veel factoren die kunnen bijdragen aan het uitdrogen van de hoofdhuid. Het gebruiken van uitdrogende producten, het overmatig wassen van het haar met een onjuiste shampoo of te veel zware stylingsproducten die zorgen voor verstopte haarzakjes. Andere oorzaken kunnen zijn het weer, dieet of stress. Al deze factoren kunne bijdragen aan een droge hoofdhuid, schilfers en irritatie.

Goede shampoo

Een goede shampoo is essentieel om de hoofdhuid die verzorging te bieden. De Clean Mint Shampoo van Fudge is hier nummer één in. De Clean mint Shampoo laat het haar brandschoon aanvoelen en geeft de hoofdhuid een fris gevoel. Daarnaast zuivert de Clean Mint Shampoo het haar diep en verzorgt het de hoofdhuid. De duurzame zee-extracten brengen de talgproductie in evenwicht voor een gezondere hoofdhuid in slechts één week. Gebruik na een shampoo, een conditioner voor jouw haartype voor gezonde en zachte lokken.

Vaste routine

Nu je de juiste shampoo hebt, is het belangrijk om een goede reinigingsroutine vast te stellen. Als je de dagen waarop je het haar wast zo consistent mogelijk houdt, helpt dit de talgproductie van het haar te reguleren. Zo wordt er voldoende olie geproduceerd om het haar gezond en gehydrateerd te houden. Het beste is om het haar drie tot vier keer per week te wassen. 

Lees ook:
Hair Gum van Fudge Professional: voor een extreme hold, sterke styling en ondersteuning

Geen zware producten

Een ophoping aan verkeerde stylingproducten met goedkope ingrediënten kunnen ook een reden zijn voor een jeukende en droge hoofdhuid omdat de haarzakjes verstopt raken. Kies hierom voor een lichtgewicht stylingsproduct dat de lokken hydrateert. De Aqua Shine Serum van Fudge is een perfecte finish voor het haar. Het is een lichtgewicht, niet-olieachtig serum dat vocht vasthoudt. Daarnaast maakt de Aqua Shine Serum het haar glad door pluis te verminderen en is het te gebruiken op iedere haarstijl. 

droog haar

Voedsel voor het haar

Natuurlijk kun je het haar niet alleen van buitenaf verzorgen, ook van binnenuit moet je het haar een handje helpen. Dit kun je doen door een goed dieet te hebben. Een dieet dat rijk is aan vetzuren, omega 3 en vitamine A helpt het haar er gezond uit te zien en verhoogt het vochtgehalte van de hoofdhuid. Je vindt deze voedingsstoffen in voedsel zoals fruit, noten, bladgroenten en vis. En natuurlijk moet je altijd genoeg water drinken.

Bron: Fudge Professional

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts