People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

ori lab

Clean Beauty voor blondines: met deze producten van ORI LAB worden je blonde lokken weer gezond en prachtig

Voor alle nieuwe blondines is het geen nieuws dat je blonde lokken veel te verduren krijgen. Daarom is het ook uiterst belangrijk dat je het blonde haar goed verzorgd. Dit kun je doen aan de hand van speciale shampoos, conditioners en behandelingen. Clean Beauty is ook voor blondines belangrijk. Gelukkig kun je deze twee nu perfect combineren met de producten van ORI LAB. Clean Beauty voor blondines? Je vindt het hier. 

Reiniging en toning

Waar veel blondines moeite mee hebben, is de tint van het haar. Deze wordt namelijk al snel te geel en wat moet je daar nu aan doen? Je beste oplossing is en shampoo met een toner. Deze paarse shampoos halen de gele tinten uit het haar en geven de lokken een coolere tint. De Blonde Cleanse van ORI LAB doet precies dit. Met een toningfactor van 6 verwijdert het de gele tinten uit het blonde haar en reinigt het haar daarnaast om het volledig klaar te maken voor verzorging. 

Diepe verzorging

Natuurlijk volgt er na de reiniging verzorging. Zeker dat is iets wat het blonde haar nodig heeft. Het creëren van blond haar gebeurt namelijk niet zomaar. Er komt veel bij kijken en zeker ook veel dat niet heel goed is voor het haar. Het blonderen van het haar is namelijk een zwaar proces voor de lokken. Daarom heeft ORI LAB de Blonde Condition. Dit is een conditioner speciaal voor blondines. Het helpt ook bij het verwijderen van die gele tinten, maar misschien nog wel belangijker, het versterkt het breekbare haar. Daarnaast maakt het de lokken glad en beschermt deze conditioner het haar tegen UV-stralen en extreme temperaturen. Wat wil je nog meer?

Lees ook:
ORI LAB: het nieuwe, exclusieve haarmerk voor de ultieme Clean Beauty ervaring

Extra liefde

Natuurlijk kan het blonde haar altijd wat extra behandeling gebruiken, zeker na zo’n heftige chemische behandeling als blonderen is het haar extra gevoelig voor schade en haarbreuk. ORI LAB heeft drie fantastische diep voedende behandelingen voor het haar. 

De Restore Treatment hydrateert droog en pluizig haar en herstelt het vochtgehalte. Het voorkomt klitten, pluis en losse plukjes. Daarnaast kan dit product ook gebruikt worden als leave-in conditioner. De Rescue Masque herstelt de pH-balans van het haar en verbetert het vochtgehalte en de elasticiteit van de lokken. Voor prachtige, zachte en gladde lokken. Als laatste is er het Overnight Dew serum. Dit product voorkomt haarbreuk en verbetert de natuurlijke beweging van het haar. Je brengt dit product aan op schoon, vochtig haar voordat je gaat slapen. Het hoeft niet uitgespoelt te worden. 

Bron: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts