People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

ori lab

ORI LAB: het nieuwe, exclusieve haarmerk voor de ultieme Clean Beauty ervaring

Gemaakt met liefde door NAK Hair. Dat is ORI LAB. Biologisch gecertificeerde haarverzorging gebouwd op de basis van Clean Beauty wetenschap. Zo creëerde ORI LAB een plantaardige verzameling aan producten, gemaakt zonder compromis. Ontdek de prachtige producten die ORI LAB te bieden heeft hier en begin aan jouw Clean Beauty avontuur.

Clean Beauty

De vraag naar Clean Beauty is enorm. De reden hiervoor is een streven naar een betere gezondheid en meer welzijn. Maar wat is Clean Beauty eigenlijk? Het is een term die wordt gebruikt om producten te beschrijven die als veilig worden beschouwd voor de gezondheid van mens en natuur. Clean Beauty producten zijn zorgvuldig gecreëerd om ingrediënten die de consument als schadelijk ziet achterwege te laten. Denk hierbij aan ingrediënten als sulfaten, parabenen, cocamide DEA of TEA, emulgatoren, ftalaten, triclosan & microplastic. 

De basis van ORI LAB

Natuurlijk heeft ORI LAB een eigen geweldige mix aan ingrediënten die de producten zo geweldig maken. Een daarvan is de Clean Beauty Basis. Dit is een basis van vier ingrediënten die de vochtbalans corrigeert, droog en beschadigd haar voedt en zachtheid en glans aan het haar geven. Deze basis bestaat uit aloë, hyaluronzuur, niacinamide en heemst. 

Daarnaast zijn er de Beauty Boosters. Dit zijn ingrediënten die zijn de functionaliteit van ieder ORI LAB product een boost geven. De Beauty Boosters zijn: blauwe cipres, komkommerextract, limoenkaviaar, flanelbloem, havermoutextract, granaatappel, quinoaproteïne, rijstproteïne, tea tree, vitamine e, vitamine f, witte cipres en roselle. 

Als laatste hebben de ORI LAB producten een grote hoeveelheid aan voedende oliën en plantaardige boters. Deze geven het haar die buitengewone zachtheid en glans. Ze voeden het haar diep en beschermt het haar tegen extreme temperaturen, vochtverlies en uitdroging. Dit zijn: avocado-olie, camelia-olie, calendula-olie, cacaoboter, marula-olie, sheaboter en zonnebloemolie.

Reiniging en verzorging

Natuurljk is de eerste stap in iedere haarroutine de reiniging en verzorging van het haar. Hiermee moet je producten gebruiken die aansluiten op jouw haartype en haarwensen. ORI LAB heeft een collectie van vijf Cleanse & Condition producten voor het ultiem reinigen en verzorgen van de lokken.

Restore 

Het herstellen van besachdigd haar is iets waar de Restore Cleanse en Restore Condition geweldig voor zijn. Met behulp van de Clean Beauty Basis en de Beauty Boosters: witte cipres, rijstproteïne & granaatappel kun je gedag zeggen tegen beschadigd haar. Deze twee herstellen het haar niet alleen, ze verzachten het ook. De Restore collectie beschermt gekleurd haar en herstelt de vochtbalans voor het droge haar. Daarnaast beschermt het de lokken tegen UV-stalen en extreme temperaturen. Voor zachte, glanzende lokken die gehydrateerd en gezond zijn.

Plump  

Een duo die het haar een verfrissende reiniging en verzorging bieden met een geweldig volume. Dat is de Plump Cleanse en Plump Condition. Met behulp van de Clean Beauty Basis en de Beauty Boosters: witte cipres, rijstproteïne & granaatappel worden olie en resten worden uit het haar verwijderd voor natuurlijk volle lokken. Het verzorgt fijne en futloze lokken zonder dat deze worden verzwaard. Voor haar dat body, volheid en veerkracht nodig heeft.

Curl  

Geniet van een verbeterende natuurlijke krulvorming met de Curl Cleanse en Curl Condition. Dit duo met een siliconenvrije formule is van nature hydraterend door de Clean Beauty Basis en de Beauty Boosters: flanelbloem, rijstproteïne en roselle. Verbetert de elastisiteit en natuurlijke beweging van de krul. Het maakt het haar glad, beschermt de krullen tegen pluis en corrigeert de vochtbalans. 

Blonde  

Een zachte toning voor alle blondines met de Blonde Cleanse en Blonde Condition. Met een toningfactor van 6 voorkomt dit duo gele tinten in het blonde haar. Daarnaast versterkt het breekbaar haar, maakt het de lokken glad en wordt het haar beschermd tegen UV-stralen en extreme temperaturen. Natuurlijk hebben de Blonde Cleanse en Blonde Condition de Clean Beauty Basis en de volgende Beauty Boosters: camelia-olie, quinoaproteine & blauwe cipres.

Calm  

Liever een reiniging en verzorging die parfumvrij is? Dan is de Calm Cleanse en de Calm Condition perfect voor jou. Deze supermilde, kalmerende reiniging is heel goed voor de gevoelige huid. Daarnaast verzorgt het droog en gevoelig haar met behulp van de Clean Beauty Basis en de Beauty Boosters: vitamine E, calendula-olie & zonnebloemolie.

Dagelijks gebruik

Natuurlijk zijn er ook stylingsproducten die het haar dagelijks kan gebruiken. Deze producten hebben allemaal verschillende werkingen die het haar een andere look kunnen geven. ORI LAB heeft twee fantastische van deze producten.

Ends Remedy  

De eerste stap voor elk stylingritueel is de Ends Remedy. Dit product herstelt het vochtgehalte in droge en beschadigde punten. Het maakt het haar glad en zacht om breuk te voorkomen met behulp van de Clean Beauty Basis en de Beauty Boosters: quinoaproteïne, tea tree, camelia-olie & avocado-olie. Daarnaast beschermt de Ends Remedy het haar tegen extreme temperaturen en weersinvloeden. Het biedt een onzichtbare beschermingslaag met Hold Factor van 0. Ends Remedy is geschikt voor dagelijks gebruik op nat of droog haar. Verdeel een kleine hoeveelheid product over de lengtes en de punten van het haar, verdeel dit zachtjes met de handen door het haar en breng je lokken in model.

Moisture Foam

Een hydratatie voor de krullen. Dat is de Moisture Foam. Een siliconenvrije verzorger voor de krullen. Het geeft de lokken glans en veerkracht met behulp van de Clean Beauty Basis en de Beauty Boosters: komkommer, tea tree en limoenkaviaar voor een geföhnd effect. Breng twee tot drie pompjes Moisture Foam aan op de handpalm en verdeel rijkelijk over de lengtes en punten van nat of droog haar. Knijp zachtjes in het haar en laat het haar drogen aan de lucht of breng het in model. 

Behandelingen

Voor een nog diepere verzorging is een behandeling nodig. Deze behandelingen voeden het haar vaak tot diep in de haarschubben voor de beste resultaten en herstel. ORI LAB heeft drie van deze geweldig, voedende behandelingen. 

Restore Treatment

Droog en pluizig haar hydrateren kan met de Restore Treatment. Met behulp van de Clean Beauty Basis en de Beauty Boosters: flanelbloem, rijstproteïne & sheaboter herstelt deze de verzorgende balans van het haar en creëert het glans. Daarnaast wordt het vochtgehalte licht aangevuld. Het voorkomt klitten, pluis en losse plukken. Breng het Treatment aan op vochtig haar en laat dit vervolgens 1 tot 2 minuten intrekken. Verdeel het product zachtjes met een kam en spoel het hierna zorgvuldig uit. De Restore Treatment kan ook gebruikt worden als een leave-in conditioner. 

Rescue Masque

Buitengewone zachtheid en fluweelzachte verzorging met de Rescue Masque. Door middel van de Clean Beauty Basis en de Beauty Boosters: cacaoboter, havermoutextract, tea tree en marula-olie. Deze herstelt de pH-balans om haarbreuk te vermnderen en verbetert het vochtgehalte en de haarelasticiteit. Daarnaast wordt het haar beschermd tegen hitte en weersinvloeden. Breng na het reinigen van het haar het masker aan op het vochtige haar en laat het 1 tot 2 minuten intrekken. Spoel het masker hierna uit. 

Overnight Dew Serum

Verzorging terwijl je slaapt met de Overnight Dew Serum. Van nature herstellend door middel van de Clean Beauty Basis en de Beauty Boosters: camelia-olie, tea tree en vitamine F. Het voorkomt haarbreuk en verbetert de natuurlijke beweging van het haar. Breng het serum aan op schoon, vochtig haar en verdeel het rijkelijk over de lengtes en de punten. Laat het vervolgens de hele nacht inwerken. Uitspoelen is hierbij niet nodig. 

Lees ook:
Clean Beauty: wat houdt het in en waarom is het zo belangrijk voor haar en huid?

Styling & finishing

Natuurlijk is de eindstap van de haarroutine net zo belangrijk als de eerste stap. Want als het haar eenmaal goed gereinigd en verzorgd is, is de styling en finishing aan de beurt. Met deze producten kun je het haar de gewenste look geven. ORI LAB heeft drie van deze producten in het assortiment. 

Curl Crème

Krullen met een eigen wil kun je onder controle houden meet de Curl Crème. Deze tempt losse plukjes en pluis met behulp van de Clean Beauty Basis en de Beauty Boosters: camelia-olie, marula-olie en roselle. Met een Hold Factor van 6 is dit een perfect flexibel stylingsproduct. Breng een flinke hoeveelheid van de Curl Crème aan op de lengtes en punten van het haar. Verdeel het gelijkmatig en knijp het zacht in het haar. Laat het vervolgens drogen aan de lucht of breng het in model. 

Gloss Serum

Een uitzonderlijke glans? Dat kan met het Gloss Serum. Deze brengt een beschermende laag aan op droog en beschadigd haar. Het temt pluis en losse plukken en verzorgd de lokken diep. Daarnaast beschermt deze het haar tegen UV-stralen, extreme temperaturen en luchtvochtigheid. Verrijkt met de Beauty Boosters camela-olie, vitamine E en marula-olie. Het serum is geschikt om te gebruiken op nat of droog haar. Breng een paar druppels aan op de handpalmen en wrijf deze samen om de olie te verwarmen. Masseer het vervolgens in de lengtes en de punten en breng het haar in model. 

Finishing Crème

Een essentiële stap in je haarroutine is de Finishing Crème. Verrijkt met de Clean Beauty Basis en de Beauty Boosters: camelia-olie, marula-olie en roselle. Het definieert, modelleert en vormt de lokken en verzegelt gespleten haarpunten. Daarnaast stoot het vocht af om het haar weerbestendig te maken tegen luchtvochtigheid. Verdeel na het wassen een kleine hoeveelheid in het vochtige haar en borstel het zachtjes door. 

Voor ieder haartype en iedere haarwens is er een ORI LAB product. Met de wetenschap van Clean Beauty en de fantastische ingrediënten zorgt voor resultaten van salon kwaliteit. 

Bekijk hieronder de foto’s van de lancering van ORI LAB:

Bron: ORI LAB

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts