People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

krullen

Alle krullen verzamelen! Deze speciale krulproducten van ORI LAB laten je krullen er beter uit zien dan ze ooit hebben gedaan

Krullen onderhouden is een talent. Niet alleen heb je ervaring nodig, maar ook de juiste producten zijn belangrijk om die krullen er zo gezond en veerkrachtig mogelijk uit te laten zien. Dus welke van de honderden producten moet je dan hebben? Het antwoord is vrij simpel. De krulproducten van ORI LAB helpen de krullen met drie geweldige producten mooier dan ooit te worden. 

Ultieme reiniging

Net als alle andere haartypes, hebben krullen ook een goede reiniging nodig. Deze eerste stap is een van de belangrijkste in je haarroutine. De Curl Cleanse is een shampoo met een siliconenvrije formule en hydrateert het haar met flanelbloem, rijstproteïne en roselle. Deze shampoo omarmt de vorm van de krul en verbeterd de elasticiteit en natuurlijke beweging. Breng de shampoo aan op de handpalmen en wrijf de handen tegen elkaar. Breng het aan in nat haar tot het zacht schuimt en spoel het vervolgens zorgvuldig uit. Herhaal dit proces, maar laat bij deze tweede keer de shampoo één minuut intrekken. Geef jezelf een zachte hoofdhuidmassage terwijl je wacht. Spoel het hierna zorgvuldig uit.

Diepe verzorging

Na deze fantastische reiniging, is het tijd voor verzorging. De Curl Condition heeft net als de shampoo een siliconevrije formule met flanelbloem, rijstproteïne en roselle. Het maakt de krullen glad en beschermt ze tegen pluis. Daarnaast herstelt het de vochtbalans en verbetert het de natuurlijke krulvorming. Breng na het reinigen van het haar de conditioner aan op de lokken. Laat het drie tot vijf minuten intrekken en ontwar het haar zachtjes tijdens deze minuten. Spoel het vervolgens zorgvuldig uit. Werk hierbij van boven naar beneden

Lees ook:
Clean Beauty voor blondines: met deze producten van ORI LAB worden je blonde lokken weer gezond en prachtig

Onder controle

Natuurlijk is reiniging en conditioning niet alles. Styling is ook heel belangrijk voor de krullen. De Curl Crème is dan ook het perfecte product om de krullen onder controle te houden. Het helpt de veerkrachtigheid van de krul en temt pluis en losse plukjes. Met een hold factor van 6 geeft het voldoende support aan de krullen, terwijl deze nog flexibel zijn. In gebruik is de Curl Crème ook heel gemakkelijk in gebruik. Breng het product aan op de palm van je hand en breng vervolgens het product losjes aan op de lengtes en punten van het haar. Verdeel het product gelijkmatig door de krullen heen en knijp het product goed het haar in. Breng het vervolgens in model zoals gewenst en je kan de deur uit met een bos vol prachtige krullen.

Bron: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts