People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

salt spray

De Salt Spray van Fudge Professional: voor prachtige beach waves het hele jaar door

Het is natuurlijk zomer, dus perfect weer voor prachtige beach waves door te zwemmen in de zee. Helaas is het weer niet het hele jaar door goed genoeg om op de natuurlijke manier deze beach waves te krijgen. Daar komt Fudge Professional bij kijken. Met een geweldige Salt Spray zorgt Fudge ervoor dat je het hele jaar door kan genieten van prachtige beach waves. Zonder hulp van de oceaan. 

Salt Spray

De Salt Spray van Fudge Professional is een spray verrijkt met oceaanmineralen, reuzenkelp en rode algen die het haar een ruwe textuur en body geven. Zo kun je het hele jaar door genieten van beach waves. Daarnaast maakt het gebruik van de UVISI-Shield-technologie. Deze beschermt het haar tegen UV-stralen, beschadiging en uitdroging en versterkt het haar ook nog eens. 

Voor wie? 

De Salt Spray geeft het haar textuur en body. Daarom is het een perfect product voor mensen die dun, fijn en plat haar hebben. Het geeft dit haar net een beetje extra. Je kan het zien als een versterking van het natuurlijke haar. 

Hoe te gebruiken? 

Je kan deze spray op twee manieren gebruiken. Op droog en op vochtig haar. Als je het gebruikt op vochtig haar, moet je het haar eerst goed reinigen met een shampoo voor jouw haartype en voeden met de juiste conditioner. Zorg dat het haar handdoekdroog is en breng de spray dan aan. Breng je spray aan op het haar. Spray het gelijkmatig over de lokken. Kneed het met de vingers in het haar om natuurlijke golven te verbeteren. Laat het haar aan de lucht drogen. 

Lees ook:
Vorm en textuur die de hele dag op z’n plek blijven: dat kan alleen met de Membrane Gas van Fudge Professional

Ingrediënten  

Naast het gebruik van de reuzenkelp en rode algen zijn er nog een heleboel andere ingrediënten die bijdragen aan de fantastische resultaten. De eerste hiervan is natuurlijk zeezout. Het zeezout geeft het haar die beachy look en geeft het haar deze natuurlijke golven. Daarnaast maakt zeezout het haar voller. Het volgende ingrediënt is castorolie. Deze olie zorgt voor de hydratatie en flexibiliteit van het haar. Daarnaast helpt het de lokken glanzend en egaal te maken. Als laatste maakt het gebruik van glycerine. Glycerine is te vinden in veel haarproducten en niet zonder reden. Het maakt het haar zacht, hydrateert het door het vasthouden van vocht en verzorgt het.  

Bron: Fudge Professional

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts