People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

MEMBRANE GAS

Vorm en textuur die de hele dag op z’n plek blijven: dat kan alleen met de Membrane Gas van Fudge Professional

Een look creëren is al moeilijk genoeg, maar zorgen dat deze blijft zitten is nog veel lastiger. Er zijn tientallen invloeden die ervoor kunnen zorgen dat het haar binnen nog geen uur niet meer zit zoals je wil. Hoe los je dit nu op? Met het juiste product natuurlijk. En laat de Membrane Gas nu een perfect product zijn die het haar die look geeft én zorgt dat het blijft zitten de hele dag. Wat wil je nog meer?

Membrane Gas

MEMBRANE GAS

Dit geweldige product is de Membrane Gas. Een haarspray met een enorm sterke fixatie door een Hold Factor van 10. Het geeft het haar vorm en textuur en houdt de look de hele dag op z’n plek. Het is een multifunctionele spray die op verschillende manieren gebruikt kan worden. Zo kun je de spray gebruiken om die textuur te krijgen, maar ook om krullen onder controle te houden en het kapsel verstevigen. De Membrane Gas is dan wel erg sterk, maar het is makkelijk uit te borstelen en te vormen tot een nieuwe look.

Hoe gebruik je het? 

Zoals al eerder genoemd kan je deze spray op drie manieren gebruiken. Voor het creëren van textuur breng je de spray gelijkmatig aan op het haar en kam je het door met je vingers. Voor krullen breng je de spray aan voordat je het haar verder gaat stylen met een krultang. Als laatste kun je het kapsel verstevigen door de spray na het stylen van de look door het hele haar aan te brengen. Bij al deze opties zijn de basisregels voor gebruik hetzelfde. Schud de spray goed voor gebruik en houd deze tot 25 centimeter van het haar vandaan.

Lees ook:
Liefde voor je krullen: met deze producten van Fudge Professional zijn jouw krullen gezond en mooi

Voor wie? 

De Membrane Gas kan gebruikt worden op alle haartypes. Het is perfect voor iedereen die een bepaalde look met veel vorm en textuur wil creëren. Of je nu fijn of dik haar hebt, de Membrane Gas werkt voor iedereen en met z’n sterke Hold Factor blijft ieder kapsel zitten.   

Ingrediënten

 Natuurlijk heeft de Membrane Gas een lijst aan ingrediënten die het haar helpen de gewenste look te krijgen, maar de belangrijkste hiervan is misschien wel de DynamX™ Polymer. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat het haar die stevigheid krijgt, maar het wel flexibel en makkelijk te vormen blijft. 

Bron: Fudge Professional

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts