People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

krullen

Liefde voor je krullen: met deze producten van Fudge Professional zijn jouw krullen gezond en mooi

Krullen zijn een van de moeilijkste haartypes om te verzorgen. Ze hebben dan ook veel aandacht en liefde nodig om er gezond en mooi uit te zien. Daarom is het belangrijk dat de juiste producten gebruikt worden om zo goed te zorgen voor je krullen en doffe, droge krullen te voorkomen. En die juiste producten? Die vind je bij Fudge Professional. 

Reiniging en verzorging

 Hoewel krullen veel verschillen qua haarroutine als je deze vergelijkt met stijl haar, is er één ding nog steeds hetzelfde. Reiniging en verzorging is enorm belangrijk voor ieder haartype en het is ook de basis voor hoe het haar eruitziet. Denk hier dus niet te makkelijk over. Als er een ding is die krullen wel nodig hebben is het hydratatie. Hier moet je dus ook goed op letten als je op zoek gaat naar producten.

De Luminizer Shampoo en Conditioner is een duo vol met hydratatie. Dit duo herstelt het vochtgehalte en versterkt de glans in het haar. Met een gewichtloze hydratatie die tot wel 48 uur lang aanhoudt. De Luminizer Shampoo bevat de Opti-PLEX™-technologie die het haar van binnenuit versterkt en de Luminizer Conditioner bevat de superieure Smoothing-Swish™-technologie die het haar zacht en pluisvrij houdt. Daarnaast beschermt dit duo het haar tegen kleurvervaging, stylingsschade, uv-stralen en vervuiling van buitenaf. Met de FragranceFuse™-technologie blijft de heerlijke geur van deze shampoo tot wel 48 uur in het haar hangen. 

Speciaal voor je krullen 

Natuurlijk is een verzorgingsproduct speciaal voor je krullen ook enorm belangrijk om ervoor te zorgen dat je krullen gezond blijven. En gezonde krullen zijn blije krullen. Je zult ook meteen merken dat je krullen gezonder zijn aan hoe ze eruitzien. Droge en doffe krullen hebben hydratatie, verzorging, herstel en bescherming nodig. 

De Curl Revolution Mist is een spray die pluis voorkomt en de krullen versterkt. Met deze spray worden de krullen gehydrateerd, creëer je volume, definitie en textuur met een prachtige glans. En dit allemaal zonder dat de krullen verzwaard worden. Daarnaast laat de spray ook geen plakkerig en crunchy gevoel achter. De WEATHER-SHIELD-technologie zorgt ervoor dat pluis onder controle wordt gehouden en het haar weerstand is tegen vocht om de krullen te beschermen. Het is geen geheim dat dit product zo goed is. Het is namelijk genomineerd voor de categorie ‘Beste stylingproduct voor krullen’ bij de Hair Magazine Awards 2023. 

Lees ook:
Dry Shampoo van Fudge Professional: voor frisse lokken tussen wasbeurten door

Op z’n plek  

Natuurlijk is het ook belangrijk als die krullen eindelijk zo mooi zijn, dat ze op hun plek blijven zitten. Daarom is een sterke haarlak een goede keuze voor je haarroutine. Natuurlijk wil je dan wel een haarlak die stevig is, maar niet het haar hard maakt. 

De Skyscraper is een haarlak met een lichte tot medium hold. Dit betekent dat deze het haar de hele dag stevigheid biedt die pluis en losse plukjes onder controle krijgt. Daarnaast geeft de Skyscraper het haar een flexibele finish die weerbestendig is. Omdat deze haarlak zo licht is van gewicht en het haar niet hard maakt, kan het goed in lagen worden aangebracht. Daarnaast is de Skyscraper gemakkelijk uit te borstelen.

Bron: Fudge Professional

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts