People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

MOISTURE-RICH

Zachtheid en Hydratatie: het Moisture-Rich Softening duo van NAK Hair geeft het haar een gezond gevoel

Gehydrateerd en zacht haar is natuurlijk iets waar iedereen wel van droomt. Helaas is het niet altijd even makkelijk om deze haarwensen in vervulling te laten gaan. Vaak hebben mensen niet van zichzelf al deze kwaliteiten in het haar. Daarom is een beetje hulp toepassen in de vorm van een haarproduct helemaal niet een gek idee. Het Moisture-Rich duo van NAK Hair is dan ook het perfecte hulpmiddel voor het krijgen van die zachte lokken vol hydratatie.

Scalp to Hair 

Het Moisture-Rich duo is onderdeel van de Scalp to Hair collectie van NAK Hair. Deze collectie is niet alleen voor de verzorging van de lokken, maar ook van de hoofdhuid. De oorzaak voor veel haarproblemen ligt namelijk bij de hoofdhuid. Zorg je dus goed voor de hoofdhuid, is de kans groot dat het haar er ook een stuk mooier een gezonder uit zal zien. Daarnaast is de Scalp to Hair collectie dé oplossing voor haaruitval.  

Moisture-Rich 

Het Moisture-Rich duo is ideaal voor haar dat chemisch behandeld is. Dit zijn behandelingen zoals het blonderen van het haar. Door deze chemische behandelingen kan het zijn dat je last krijgt van dunner wordend haar. Het Moisture-Rich duo, bestaande uit een shampoo en een conditioner, verzorgd en voedt de haarfollikels om het dunner wordende haar te voorkomen. 

Reiniging

MOISTURE-RICH

De Moisture-Rich shampoo is een plantaardige reiniging die ontworpen is om het haar te versterken en gezonder te maken. Het verwijdert onzuiverheden en productresten uit het haar. Het stimuleert een gezonde haarproductie en gebruikt versterkende groeiactieven, anti-aging ingrediënten, vitamines, mineralen en kruiden om dit waar te maken. Breng een kleine hoeveelheid aan op het haar en masseer dit gelijkmatig in het haar tot het goed schuimt. Spoel het hierna uit. Herhaal dit proces maar laat de shampoo de tweede keer 1-3 minuten intrekken zodat alle voedingstoffen in het haar kunnen worden opgenomen.

Lees ook:
Hoe overleeft het haar de zomer? Met de producten van NAK Hair natuurlijk

Verzorging

De Moisture-Rich conditioner brengt het haar en de hoofdhuid weer in evenwicht. Door een rijke voeding en verzorging wordt de hydratatie van het haar herstelt en creëert het een pH-balans. Vult de shampoo aan door het haar van aanzet tot punt te versterken met dezelfde sterke ingrediënten om een gezonde haarproductie te stimuleren. Breng een kleine hoeveelheid aan op de lengtes van het haar en verdeel het gelijkmatig. Laat het 3-5 minuten intrekken en spoel het dan zorgvuldig uit.

MOISTURE-RICH

Bron: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts