People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

zomer

Hoe overleeft het haar de zomer? Met de producten van NAK Hair natuurlijk

We hebben al een tijd heerlijk kunnen genieten van de zon. De zomer is begonnen, de vliegvelden zijn alweer druk en veel mensen zijn al in vakantiemodus en het haar doet ook gezellig mee. Dit betekent dat het haar extra veel liefde en verzorging nodig heeft om gezond en glanzend te blijven. Met deze producten van NAK Hair is dat probleem deze zomer zo opgelost. 

Een sterke reiniging

Als er iets is dat het haar in de zomer kan gebruiken is het wel een sterke reiniging. Het haar krijgt op vakantie veel te verduren. Veel tijd door te brengen in het zwembad, hitte dat zorgt voor zweten en ladingen stylingsproducten voor als we op stap gaan. Hiervoor moet er dan ook gezorgd worden dat deze problemen snel uit het haar verwijderd wordt. 

De Ultimate Cleanse Shampoo is een zuiverende shampoo die het haar helpt chloor, olieresten en de ophoping van stylingsproducten uit het haar te verwijderen. Daarnaast blaast het weer leven in het haar en beschermt het de natuurlijke vochtbalans. Met geweldige ingrediënten zoals glycerine en vitamine B5 wordt het haar weer gehydrateerd en beschermt tegen uitdroging. Daarnaast zorgt de Tetrasodium EDTA dat het haar sterk gereinigd wordt en beschermt Benzofenone-4 het haar tegen kleurvervaging en omgevingsfactoren. 

Breng de Ultimate Cleanse Shampoo aan op nat haar en masseer het zacht in het haar totdat het verandert in een schuimende formule. Spoel vervolgens dit goed uit en herhaal het proces. Bij de tweede reiniging laat je de shampoo 1 tot 5 minuten in het haar zitten. Zo kan het goed inwerken voor een optimale reiniging. Spoel na deze minuten het zorgvuldig uit. Breng daarna een conditioner aan die geschikt is voor jouw haartype en die het vocht of de eiwitten aanvult dat het haar mogelijk mist. Doe dit hele proces wekelijks om te kunnen genieten van prachtige frisse en schone lokken. 

Ultieme hydratatie

Uitdroging komt in de zomermaanden regelmatig voor en bij het haar is dit ook niet anders. Deze uitdroging resulteert in droge en doffe lokken en als je denkt aan haar in de zomer, dan denk je aan lokken die glanzen in het zonlicht. Ervoor zorgen dat het haar gehydrateerd is en prachtig glanst is dan ook een belangrijk punt.

De Ultimate Potion is een hydraterend stylingserum met een lichte hold factor die het haar hydrateert en verzorgt tijdens de styling terwijl het ook een bescherming biedt tegen hitte. Dit is ook en product dat wonderen kan doen voor krullen. Zeker als deze dorst hebben. Het helpt pluizen tegen te gaan, voorkomt gespleten haarpunten en verzacht het haar. Daarnaast beschermt de Ultimate Potion het haar ook nog tegen UV-stralen en geeft het die prachtige glans aan het haar. Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op schoon, handdoekdroog haar en droog en stijl het verder zoals gewenst.

Met ingrediënten als Glycerine dat het haar hydrateert en de Mica Pareldeeltjes en Styling co-polymeren dat het haar glad en glanzend maken kan er bijna niks meer in het product om het nog beter te maken. Toch maakt dit product ook gebruik van Titaandioxide dat het haar beschermt tegen de zon, omgevingsfactoren en kleurvervaging. 

Lees ook:
Fixation Finishing Spray van NAK Hair: voor een sterke styling en een geweldige finish voor alle haartypes

Bescherming tegen hitte

Hitte is iets waaraan niet te ontkomen is in de zomer. Je moet er dan ook goed over nadenken wat deze hitte doet met het haar. Want hitte heeft een veel grotere invloed dan je denkt. Dit weet je misschien van de stylingstools, maar ook de warme zonnestralen kunnen gevolgen hebben op je lokken.

thermal shield

De Thermal Shield is een stylingsspray die het haar beschermd tegen extreme hitte. Daarnaast verhelpt het haarbreuk en pluis dat komt kijken bij deze hitte. Verrijkt met Thermische beschermingsmiddelen die het haar beschermen tegen intensieve hitte. Daarnaast helpt Vitamine B5 het haar hydrateren terwijl Dimethylether het haar weerbestendig maakt. Als laatste zorgen de Octylacrylamide Acrylaten voor stylingscontrole die het haar helpen bestand te blijven tegen hitte en vochtigheid.

Deze spray kan gebruikt worden op vochtig haar voor het föhnen, op droog haar voor het gebruiken van een stylingstool en als een finishing spray om vocht te weren. Schud de spray goed voor gebruik. Houd deze op 20 tot 30 centimeter van het haar en spray het gelijkmatig door het haar heen. 

Altijd beach waves

Als er één look is die zomer schreeuwt, dan zijn dat wel de beach waves. Deze wilde look is perfect voor de vakantiedagen. Wie wil er nu niet altijd uitzien alsof je net terugkomt van het strand? 

De Sea Salt Spray is een stylingsspray gemaakt om het haar een beach look te geven met een medium Hold, zodat deze look goed blijft zitten. Het verdikt het haar, zorgt voor meer beweging er versterkt de golven of krullen in het haar. Het hoofdingrediënt zeezout zuivert de hoofdhuid en zorgt voor voller haar een die textuur. De glycerine hydrateert het haar en zorgt dat het niet uitdroogt, terwijl de mica pareldeeltjes het haar een glans geven. Het magnesiumsulfaat is een natuurlijke krulbooster bestaand uit mineralen. Deze verbetert de textuur en beweging van het haar. Als laatste zorgt het titaandioxide voor een bescherming tegen UV-stralen waardoor kleurvervaging wordt tegengegaan. 

Breng de spray aan op vochtig haar. Laat het haar vervolgens aan de lucht drogen of gebruik een stylingstool voor de styling van het haar. Als je gaat voor deze tweede optie, zorg er dan voor dat je het haar in model brengt met en diffuser. Hiermee krijg je de mooiste resultaten.

Bron: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts