People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

Follicle Energiser

De Follicle Energiser van NAK Hair: versterk dunner wordend haar met dit product uit de Scalp to Hair collectie

Ons haar kan natuurlijk maar zo veel hebben. Naast ouder worden, alle styling en noem het maar om zijn er natuurlijk ook veel genetische oorzaken die ervoor zorgen dat ons haar er door de jaren heen anders uit gaat zien. Dunner wordend haar is ook een groot probleem dat bij veel mensen voorkomt. Met de Follicle Energiser van de Scalp to Hair lijn van NAK Hair wordt het een stuk gemakkelijker om te dealen met dit probleem.

Follicle Energiser

De Follicle Energiser is een onderdeel van de Scalp to Hair collectie van NAK Hair. Deze collectie is speciaal voor de verzorging en bescherming van de hoofdhuid. De Follicile Energiser is een gerichte behandeling voor gebieden op de hoofhuid waar het haar dunner is. Denk hierbij aan de haarlijn, de kruin, kale plekken etc. Het is een serum dat de verouderende haarzakjes verjongt. 

Daarnaast elimineert het ongewenste resten en voedt en beschermt het de hoofdhuid. Het versterkt het haar van de aanzet tot de punt terwijl het versterkende groei-actieve en anti-verouderende ingrediënten, vitamines, mineralen en kruiden toevoegt om een gezondere haarproductie te stimuleren. Kort gezegd: heet beschermt, kalmeert en verzacht de hoofdhuid. 

Lees ook:
Zachtheid en Hydratatie: het Moisture-Rich Softening duo van NAK Hair geeft het haar een gezond gevoel

Hoe in gebruik? 

Zoals altijd begin je met een schone basis. Reinig het haar met een juiste Scalp to Hair shampoo voor jouw haartype en verzorg het met een conditioner. Zorg dat je dit goed uitspoelt voordat je verder gaat met de Follicle Energiser. Masseer deze goed in op de gebieden waar het haar dunner is op de hoofdhuid. Spoel dit niet uit! Voor het beste resultaat gebruik je de Follicle Energiser ’s ochtends en ’s avonds voor 24 uur bescherming van de hoofdhuid. 

Ingrediënten  

Natuurlijk zijn er een heleboel fantastische ingrediënten nodig om dit product zo goed z’n werk kunnen laten doen. Hier zijn de belangrijkste op een rij. Tarwe proteïne versterkt het haar en zorgt dat het vochtgehalte in evenwicht blijft. Rozemarijn stimuleert de haargroei en verstevigt het haar. Niacinamide dat helpt bij de afgifte van alle ingrediënten in de huid en zowel het haar als de huid versterkt. Salie reinigt de haarzakjes en vermindert haaruitval. Pepermunt helpt de hoofdhuid droogheid te bestrijden. Als laatste is het verrijkt met berk. Dit helpt ook bij de haargroei. 

Bron: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts