People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

dry shampoo

Dry Shampoo van Fudge Professional: voor frisse lokken tussen wasbeurten door

Het haar kan ons soms enorm tegenwerken. Veel mensen hebben een vaste routine voor het haar, maar wat als er iets tussenkomt? Wat als het haar toch te vettig is terwijl je het nog niet wil wassen? Het antwoord is simpel: droogshampoo. Dit handige product is dé oplossing voor alle vettige haar problemen. Natuurlijk heeft Fudge Professional ook zo’n geweldige Dry Shampoo in hun assortiment. 

Dry Shampoo

De Dry Shampoo van Fudge Professional is een droogshampoo die het haar niet verzwaard en geen residu achterlaat op het haar. Het absorbeert onmiddellijk het overschot aan olie in het haar voor een frisse look tussen wasbeurten door. Met een goede droogshampoo is stress om je haarroutine verleden tijd. Zeker met de Dry Shampoo van Fudge zal het haar er niet allen fris en fruitig uitzien, maar ook nog eens stylish. De Dry Shampoo is ook geweldig om te gebruiken als finishing product op schoon haar om de aanzet een lift te geven.

Hoe gebruik je het?

Een droogshampoo gebruik je vaak niet op schoon haar. Zorg wel dat je het haar goed borstelt zodat er geen klitten meer in het haar te vinden zijn. Schud de droogshampoo goed voor gebruik. Houd de spray vervolgens vijftien tot twintig centimeter van het hoofd af. Spray royaal op de aanzet van het haar. Laat de droogshampoo vijf minuten intrekken en kam deze dan door met de vingers. Zorg dat je de spray gelijkmatig over de aanzet gebruikt zodat elke sectie bij de aanzet aan de beurt komt. Daarnaast kun je voor een volume boost de droogshampoo op de aanzet sprayen. Voor meer dynamisch volume spray je het door de gehele bovenkant voor echt groot haar.

Lees ook:
Op zoek naar volume? Deze producten van Fudge Professional zijn fantastisch voor iedereen met dun haar

Voor wie?

De Dry Shampoo van Fudge Professional is te gebruiken op alle haartypes. Iedereen die wel een opfrisser in het haar kan gebruiken, kan gebruik maken van de Dry Shampoo. De kleur van het haar maakt ook niet uit. Deze droogshampoo laat geen wit residu achter. Dus of het haar nu rood, blond, bruin of zwart is, je kan zoveel aanbrengen als je wil zonder zorgen op een verpeste coupe. 

Ingrediënten 

Deze Dry Shampoo heeft een aantal geweldige ingrediënten. Als eerste maakt het gebruik van rozenklei. Dit is een ingrediënt dat de lokken en de hoofdhuid reinigt. Daarnaast verwijdert het overtollig olie uit het haar en de hoofdhuid, waardoor het een perfect ingrediënt is voor een droogshampoo. Het andere geweldige ingrdient is een ander soort klei: kaolin. Dit is een klei die de hoofdhuid helpt kalmeren en reinigen en de olieproductie in balans brengt en beschadigd haar herstelt. Wat heb je nog meer nodig?

Bron: Fudge Professional

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts