People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

FIXATION FINISHING SPRAY

Fixation Finishing Spray van NAK Hair: voor een sterke styling en een geweldige finish voor alle haartypes

Een prachtig kapsel gecreëerd die uren duurde, maar het wil niet blijven zitten? Het is een nachtmerrie voor velen. Wat heb je dan nodig? Een sterke haarlak met een goede finish om ervoor te zorgen dat de look goed blijft zitten. NAK Hair heeft de geweldige Fixation Finishing Spray om te zorgen dat al je werk niet voor niets is geweest. Hoe de spray werkt en hoe je deze gebruikt lees je hier!

Fixation Finishing Spray

FIXATION FINISHING SPRAY

De Fixation Finishing Spray is een stevig haarlak vrij van water die het haar een flexibele, maar toch krachtige styling geeft met een Hold Factor van 8. Het zorgt ervoor dat het haar meteen op z’n plek blijft zitten en geeft het haar een langdurige finish zonder kans op droog of broos haar. Daarnaast is de spray makkelijk uit te borstelen zonder te schilferen en is gemakkelijk uit het haar te wassen met een goede shampoo. De Fixation Finishing Spray is perfect voor alle haartypes.

In gebruik

Deze spray gebruik je altijd op schoon en droog haar. Was dus eerst het haar god met een shampoo voor jouw haartype, verzorg het met een voedende conditioner en droog het haar. Dit kan met een föhn, gebruik dan altijd een hittebeschermer, of aan de lucht. Voordat je de spray gebruikt moet je deze goed schudden. Houd het product 30 centimeter van het haar vandaan en spray het gelijkmatig over het kapsel. Style het haar zoals gewenst en vorm het haar gedurende de dag. 

Lees ook:
Volume voor alle haartypes: de Root Lift Mist van NAK Hair versterkt het volume bij de aanzet

Ingrediënten 

De Fixation Finishing Spray heeft vier geweldige hoofdingrediënten. De Cross-styling co-polymeren zijn kleine stylingsdeeltjes die zich met elkaar verbinden om ruimte tussen de lokken te creëren. Deze ruimte zorgt voor volheid van de lokken en de styling. Vitamin B5 is een diep conditionerende vitamine die het haar en de hoofdhuid beschermt tegen uitdroging en vochtverlies. Vervolgens is de spray verrijkt met Cyclopentasiloxaan. Dit is een conditionerend silicone dat zorgt voor glans in het haar en helpt bij de soepelheid van het haar. Waardoor het gemakkelijk is om uit te borstelen. Als laatste maakt het gebruik van Aminomethyl propanol. Dit is en ingredient dat oplosbaar is in shampoo. Hierdoor kunnen de opbouw van productresten voorkomen worden.

Bron: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts