People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

CLEAN BEAUTY

Natuurlijk en veilig: waarom is Clean Beauty beter voor jou en je haar?

Clean Beauty is een nieuwe innovatie dat een enorme opmars maakt in de cosmetica- en haarindustrie. Wat het is hebben we al eerder uitgelegd, maar wat zijn nu de redenen dat Clean Beauty beter is voor jou en je haar? Gelukkig zijn er veel verschillende redenen die we kunnen opnoemen, dus hier zijn de belangrijkste op en rij.

Weg met irritatie

Clean Beauty is een nieuwe innovatie waarin producten voor het haar en de huid geen schadelijke ingrediënten bevat. De eerste reden waarom Clean Beauty beter is, heeft te maken met huidirritatie. Huidirritatie is een van de grootste redenen dat mensen naar Clean Beauty producten grijpen. Voor mensen met een gevoelige huid zijn deze producten zonder deze schadelijke ingrediënten niet fijner, maar noodzakelijk. Deze schone producten hebben een positief effect op de hoofdhuid.

Gezonder haar

Producten met schadelijke ingrediënten zijn niet alleen een oorzaak voor irritaties aan de hoofdhuid, maar ook voor schade aan het haar. Beschadigd haar voelt en ziet er vaak droog en dof uit. Het verwijderen van producten met schadelijke ingrediënten uit je haarroutine en kiezen voor Clean Beauty producten zal het haar helpen gezond te blijven en je lokken mooi en glanzend te houden.

Lees ook:
Droog of vettig haar: dít zijn de meest voorkomende zomerse haarproblemen en zó verhelp je ze

Natuurlijke ingrediënten 

De schone ingrediënten waar zoveel over gesproken wordt zijn natuurlijk de kern van de Clean Beauty producten. Deze ingrediënten zorgen voor dezelfde kwaliteit in de producten die je gewend bent, maar dan op een manier die niet schadelijk is voor het haar en de huid. Het belangrijkste verschil tussen schone ingrediënten en natuurlijke ingrediënten is dat natuurlijke ingrediënten niet altijd veiliger of gezonder zijn voor de huid, terwijl schone ingrediënten niet giftig en zo veilig mogelijk moeten zijn. Transparantie is de sleutel tot Clean Beauty.

Een aantal voorbeelden van dit soort ingrediënten zijn vitamines, mineralen, antioxidanten en oliën. Deze ingrediënten hebben allemaal een eigen doel. Oliën zijn vooral te vinden in verzorgingsproducten voor haar en huid. Deze oliën zorgen voor hydratatie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld avocado olie, jojoba olie, kokosolie, arganolie etc. 

De overstap

Dus ben je op zoek naar gehydrateerde en gezondenlokken en een hoofdhuid die niet geirriteerd is? Maak dan de overstap naar Clean Beauty producten. Niet alleen jij zal er blijer mee zijn, maar je haar en huid ook. 

Bron: Auraïha | Foto: Unsplash

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts