People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

dun haar

Op zoek naar volume? Deze producten van Fudge Professional zijn fantastisch voor iedereen met dun haar

Voor mensen met dun haar is het krijgen van volume vaak een lastigere taak dan voor iemand met een volle bos haar. Natuurlijk zijn er genoeg opties om het haar dan een beetje te helpen met haarproducten die het haar volume brengen. Fudge Professional heeft een handje vol aan deze producten die geweldige resultaten geven. 

Xpander duo

De Xpander Gelée Shampoo zorgt ervoor dat het haar de hele dag voller aanvoelt. Het doordrenkt de lokken met cafeïne en ginseng om ervoor te zorgen om de groei van de haarzakjes te stimuleren. De Xpander Whip Conditioner zorgt ervoor dat het haar zichtbaar dikker eruit ziet en verbetert de dichtheid van het haar om een volumineuze look te creëren. Beide producten maken gebruik van de unieke Opti-PLEX™-technologie dat het haar van binnenuit voedt en versterkt.  

Xpander mousse

Nog een geweldig Xpander product is de Xpander Foam. Deze haarmousse geeft volume aan de lokken en beschermt het haar tegen temperaturen tot wel 230˚C. De Xpander Foam plakt niet en is licht van gewicht waardoor het haar niet snel zal uitzakken. Het versterkt de lokken en met een sterke hold blijft dit product goed zitten, maar het blijft altijd nog natuurlijk in beweging. 

Lees ook:
Droog haar? De oplossing voor dit probleem zijn deze fantastische producten van Fudge Professional

Mousse voor blondines

Natuurlijk kunnen blondines ook volume gebruiken. Daarom is de Xpander Foam er ook in een violet editie. Deze mousse geeft niet alleen volume aan het haar en heeft alle geweldige aspecten die de originele Xpander Foam heeft, maar dan met en technologie die de gele tinten uit het haar verwijdert. Zo kun je niet alleen genieten van geweldig volume, maar ook van een koelere tint voor het blonde haar.

Elevate powder

Dit laatste product van Fudge Professional is de Elevate Powder. Dit haarpoeder geeft volume en textuur aan het haar. Het product werkt perfect voor zowel lang, als kort haar. Dit product zorgt voor direct volume en textuur, zonder dat het haar hoeft te worden getoupeerd. Zorg dat je dit product goed schudt voordat je het gebruikt en het gelijkmatig verdeeld voor het beste resultaat.

XXL Hair Thickener

De XXL Hair Thickener is een geweldig product voor iedereen met dun en futloos haar. Het geeft een onmiddellijke transformatie aan het haar en verandert het dunne haar in volumineuze lokken. Met gebruik van warmte hechten de geactiveerde polymeren zich aan het haar en zetten zich uit. Hierdoor ziet het haar er meteen dikker uit. Daarnaast maakt het gebruik van versterkende polymeren. Deze zorgen ervoor dat het haar beschermd wordt tegen hitte en haarbreuk. 

Extra tip

Ben je op zoek naar meer volume bij de aanzet, maar geen zin in plakkende vingers? Dan is de Push Up Blow Dry spray perfect voor je. Deze spray helpt in combinatie met een föhn voor een geweldig volume bij de aanzet, zonder een plakkerig gevoel.

Bron: Fudge Professional

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts