People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

ROOT LIFT MIST

Volume voor alle haartypes: de Root Lift Mist van NAK Hair versterkt het volume bij de aanzet

Volume krijgen en houden in het haar, zeker als je fijn haar hebt, kan heel erg lastig zijn. Het is dan ook belangrijk om het volume te creëren bij de aanzet van het haar. Door hier volume te creëren, ziet het haar meteen er voller uit. Hoe krijg je dit voor elkaar? De Root Lift Mist van NAK Hair zorgt ervoor dat deze wens uit kan komen.

Root Lift Mist

ROOT LIFT MIST

De Root Lift Mist is een spray die ontwikkeld is om volume bij de aanzet te creëren en te versterken. Het is geschikt voor alle haartypes en geeft vooral geweldig volume aan fijn haar. Met een Hold Factor van 6 zorgt het niet alleen voor het geven van volume, maar ook het behouden ervan. Deze medium Hold Factor zorgt er daarnaast wel voor dat het haar gedurende de dag nog te vormen is. De Root Lift Mist geeft het haar, naast volume, een prachtige glans en beschermt de spray het haar tegen vocht van buitenaf. Dit product is fantastisch om te gebruiken bij het föhnen, krullen en andere hittestyling van het haar. 

Hoe werkt het?

Reinig eerst het haar met de juiste shampoo en verzorg het met een conditioner. Breng dan de Root Lift Mist gelijkmatig aan op het schone en handdoekdroge haar. Droog het haar vervolgens volledig met een föhn en een ronde borstel om het volume in het haar te creëren. Voor een nog zachter eindresultaat kun je de spray combineren met de Ultimate Potion van NAK Hair.

Lees ook:
Maak een einde aan schade door hitte: bescherm het haar met de Thermal Shield van NAK Hair

Natural Vegan Complex+

Zoals vele NAK-producten is de Root Lift Mist ook verrijkt met het Natural Vegan Complex+. Dit is een mix van ingrediënten als kokos, rijst, aloë vera en peer. Deze maken het haar zacht en geeft het een glans. 

Ingrediënten 

Naast het Natural Vegan Complex+ zijn er nog meer ingrediënten die deze spray zo geweldig maken. Als eerste maakt het product gebruik van sojaboonextract. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat het haar op plantaardige basis een natuurlijke textuur krijgt. Daarnaast beschermt dit ingrediënt het haar tegen hitte. Glycerine is een extract dat het haar helpt te hydrateren een het vochtgehalte verhoogt om zo uitdroging te voorkomen. Als laatste heeft deze Root Lift Mist Benzofenone-4. Dit is een UV-filter dat het haar beschermt tegen de vervaging van de kleur en andere omgevingsfactoren die het haar beschadigen.

Bron: NAK

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts