People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

thermal shield

Maak een einde aan schade door hitte: bescherm het haar met de Thermal Shield van NAK Hair

Hoewel het er buiten niet zo naar uitziet, is de zomer toch echt op komst. En zomer betekend hitte. Daarnaast willen we op vakantie natuurlijk met onze mooiste coupe door de straten van een warm land lopen en daar komt weer styling bij kijken. Hoog tijd om een product in huis te halen die het haar beschermt tegen extreme hitte. Je kan maar nooit te vroeg beginnen met het voorkomen van haarbreuk en schade en dat kan met de Thermal Shield van NAK Hair.

Thermal Shield

thermal shield

De Thermal Shield van NAK Hair is een spray ontworpen om het haar te beschermen tijdens het stylen tegen extreme hitte. De spray zorgt ervoor dat het stylen van het haar niet resulteert in haarbreuk, schade en pluis. De Thermal Shield is te gebruiken op alle haartypes. Daarnaast kan de spray gebruikt worden op vochtig haar voordat men het haar droog föhnt, maar het kan ook op droog haar gebruikt worden bij gebruik van een stijl- of krultang. Als laatste kan het gebruikt worden als finishing spray om vocht te weren. Met een lage Hold Factor van 3 is dit dus geen product om het haar op een bepaalde manier te stylen, maar om het te beschermen tijdens dit stylen.

Lees ook:
Shine Mist van NAK Hair: een perfecte en langdurige glans voor alle haartypes

Hoe gebruik je het?

Als je de spray op nat haar gebruikt, reinig dan het haar eerst goed met een shampoo en conditioner die past bij jouw haarproblemen en haarwensen. Wil je de spray gebruiken op droog haar? Zorg dan dat het haar volledig vrij is van klitten. Bij beide opties werkt de spray hetzelfde. Schud de spuitbus eerst goed voordat je het gebruikt. Houd vervolgens de spray op 30 centimeter afstand van het haar en spray het product gelijkmatig door het haar. Hierna kun je het haar stylen op jouw gewenste manier. 

Ingrediënten

Deze spray heeft een geweldige lijst aan topingrediënten. Om te beginnen is de Thermal Shield verrijkt met thermische beschermingsmiddelen. Deze beschermen het haar tijdens de extreme hitte tijdens het föhnen en stylen. Vitamine B5 is een diep conditionerende vitamines die het haar en de huid beschermen tegen uitdroging en vochtverlies. Dimethylether is een verzachtend en glanzend ingrediënt die het haar niet verzwaart en het haar weerbestendig maakt tegen hoge luchtvochtigheid. Dan maakt het gebruik van octylacrylamide acrylaten. Deze geeft lichte stylingscontrole aan het haar die bestand is tegen hitte en vochtigheid. Als laatste zijn er de styling co-polymeren. Deze helpen het haar ook met stylingscontrole die het haar niet verzwaren en maakt de haarschubben glad.

Bron: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts