People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

haaroliebehandeling

Dít is de beste manier om het haar goed te reinigen na een diepe haaroliebehandeling

Een diepe en verzorgende behandeling met een haarolie kan heerlijk zijn voor het haar. Het helpt het haar te versterken, beschermen en hydrateren. Toch kan het vrij lastig zijn om deze oliën uit het haar te verwijderen. En op vettige lokken zit niemand te wachten. Gelukkig kan het met deze simpele stappen een stuk makkelijker zijn.

Even geduld

Bij het doen van een haaroliebehandeling heb je even geduld nodig. Deze behandelingen moeten namelijk altijd even intrekken. Dit kan variëren van tien minuten tot wel de hele nacht. Dit hangt helemaal af van het product. Velen willen de olie zo snel mogelijk uit het haar spoelen, maar het is beter om je te houden aan de tijd die op de verpakking staat. 

Reinigende shampoo

Natuurlijk is iedere shampoo gemaakt om het haar te reinigen, maar om olie uit het haar te verwijderen heb je een goede zuiverende shampoo nodig die een diepere reiniging biedt. Deze is beter bestand tegen olie en productopbouw in het haar. De Clarifying Shampoo van N.4 Hair Care is perfect voor het verwijderen van deze olie uit het haar. Het is een winnaar in het verwijderen van olie en productresten uit het haar, terwijl het ook de haarkleur beschermt.  Door de shampoo vijf minuten in het haar te laten intrekken, heeft het de tijd om de producten te doorbreken en het te verwijderen. De N.4 Claryfing Shampoo laat altijd achter wat je haar nodig heeft en verwijdert alleen wat je haar niet nodig heeft.

Lees ook:
Droog of beschadigd haar: hoe zie je het verschil en verzorg je het?

Een juiste reiniging

Na het vinden van de juiste shampoo, is het natuurlijk tijd om deze daadwerkelijk te gebruiken. Olie uit het haar wassen kun je het beste doen met warm water. Koud water kan er namelijk voor zorgen bij sommige oliën dat ze gaan stollen. En dat is zeker niet iets waar je op zit te wachten. Het kan best zijn dat je het haar een paar keer moet wassen om de olie eruit te halen, maar pas wel op dat je het niet te vaak wast. Dit zorgt er weer voor dat je al het werk dat je met de oliebehandeling hebt gedaan voor niks is geweest.

Speciale haarspoeling

Heb je nog last van overtollig olie? Dan kun je een extra spoeling gebruiken om deze olie uit het haar te verwijderen. Welk middel je gebruikt ligt ook helemaal aan het haartype, dus doe wel goed onderzoek voordat je dit doet. Je kunt deze olie wegspoelen met twee kwart water en één kwart van een huishoudelijk middel zoals citroensap of appelciderazijn. 

Met deze simpele hulpmiddelen kun je het haar toch goed verzorgen met een olie, maar hoef je jezelf geen zorgen te maken dat je rond moet lopen met vettige lokken. 

Bron: Mane Addicts | Foto: Pexels

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts