People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

fat he'd

Net beeldhouwkunst: met de Fat Hed van Fudge Professional kun je het haar op een flexibele manier stylen

Je bent misschien niet altijd op zoek naar een sterk product dat het haar de hele dag in dezelfde vorm houdt. Die sterke haarproducten zijn soms juist net te sterk. Er zijn tijden dat je gedurende de dag het haar wil blijven vormen. Dan moet je dus op zoek naar een flexibel product met een lichtere fixatie. De Fat Hed van Fudge Professional is dan precies wat je zoekt.

Fat Hed

De Fat Hed van Fudge Professional is een stylingscrème die licht is van gewicht en hierdoor dus zorgt dat het haar niet zal uitzakken omdat het te zwaar is. De Fat Hed heeft een medium fixatie en zal hierdoor de hele dag nog gevormd kunnen worden. Daarnaast geeft het een prachtige glans en textuur aan het haar naast de flexibele fixatie om de mooiste looks te creëren.

Gebruiksaanwijzing

De Fat Hed moet aangebracht worden op droog haar. Zorg er dus voor dat als je uit de douche komt, dat het haar eerst goed droog is. Breng de Fat Hed aan op de vingers of handpalmen en breng het aan in het haar. Zorg dat je het product goed verdeeld door de haarlokken zodat iedere lok dezelfde fixatie, glans en textuur zal hebben. 

Lees ook:
De XXL Hair Thickener van Fudge: voor een complete transformatie van volume in het haar

Voor wie?

De Fat Hed is perfect voor de mensen die moeilijk keuzes kunnen maken. Niet alleen heeft het product alle populairste haarwensen, maar het zorgt er ook voor dat het haar flexibel is. Daarnaast is de Fet Hed het beste te gebruiken op korter haar. Hiermee behaal je de beste resultaten. Verder is de Fat Hed perfect voor alle haartypes.

Ingrediënten

Deze wax maakt gebruik van Carnaubawas. Dit is een Braziliaanse was die ervoor zorgt dat het haar prachtig zal glanzen. Daarnaast is deze was biologisch afbreekbaar.

Verpakking

De verpakking van de Fat Hed is 100% recyclebaar. Daarnaast is de Fat Hed samen met de andere potten van Fudge Professional gemaakt met wel 30% minder plastic. Op deze manier probeert Fudge hun steentje bij te dragen aan het verbeteren van het milieu.

Bron: Fudge

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts