People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

beschadigd haar

Herstel en verzorging: nooit meer problemen met beschadigd haar door deze producten van Fudge Professional

Beschadigd haar is geen pretje. Niet alleen ziet het haar er niet op z’n best uit, het is ook heel lastig om het goed te stylen. Het is daarom erg belangrijk dat je dit beschadigde haar goed verzorgt zodat het kan herstellen en je weer kan genieten van prachtige, gezonde lokken. Deze producten van Fudge Professional kunnen je daarbij goed helpen.

Damage Rewind

Het beste begin om af te komen van het beschadigde haar, is een goede shampoo en conditioner. Deze zorgen ervoor dat het haar goed gereinigd en verzorgd wordt. Natuurlijk is dit iets wat de meeste shampoos en conditioners doen, maar je moet met dit probleem wel op zoek gaan naar de producten die meer doen voor beschadigd haar.

De Damage Rewind Shampoo en Conditioner is een sterk duo voor her beschadigde haar. De Damage Rewind Shampoo heeft een herstellende Opti-PLEX™ technologie die ervoor zorgt dat vermoeid en beschadigd haar hersteld wordt door het herstellen van de bindingen na schade door chemische schade, stylingsschade of omgevingsschade. Deze technologie dringt diep door in de haarkern om dit voor elkaar te krijgen. De Damage Rewind Conditioner vult de shampoo perfect aan en stopt schade door de bindingen in het haar te reconstrueren en de haarschubben te verzorgen. Daarnaast heeft dit duo een met FragranceFuse™ technologie die ervoor zorgt dat iedere lok doordrenkt is met een geurexplosie die wel 24 uur aanhoudt. 

Ook voor blondines

Als we denken aan beschadigd haar, komen niet natuurlijke blondines misschien meteen in ons op. Dit komt omdat de chemische behandeling voor het bekrijgen van blond haar erg schadelijk kan zijn en daarnaast komt er zo veel kijken bij het behouden van blond haar dat het wel wat extra liefde kan gebruiken.

De Clean Blonde Damage Rewind Shampoo en Conditioner is speciaal voor deze blondines. De Clean Blonde Damage Rewind Purple Toning Shampoo verwijdert onmiddellijk koper tinten uit het blonde haar, daarnaast verzorgd en herstelt het ook het haar. Zo hoef je niet langer te kiezen tussen verzorging of toning. De sterke paarse micropigmenten schakelen de koper tinten uit en de Opti-PlEX™ technologie dringt diep in de lokken door om de bindingen na deze chemische schade te herstellen. De Clean Blonde Damage Rewind Reconstructing Conditioner zorgt voor direct 95% sterker haar terwijl het ook de shampoo helpt de koper tinten te verwijderen deze perfect aansluiting richt zich op de haarschubben en verzegeld deze in slechts één wasbeurt.

Lees ook:
Weg met vettig haar: deze producten van Fudge Professional zorgen dat vettig haar verleden tijd is

Extra behandeling

Natuurlijk kan ieder haar wel nog wat extra liefde gebruiken. Daarom is het toepassen van een behandeling op het haar helemaal niet zo’n slecht idee. 

De One Shot is een versterkende en ontwarrende haarbehandeling die met gebruik van proteïne schade in het haar helpt te herstellen voor sterk en gezond haar. Het is een geweldig product voor mensen met gekleurd, beschadigd over overbewerkt haar. Met een voedende formule van creatine, guarana, tarweproteïne en zijdeproteïnen zorgen ervoor dat de haarschubben glad zijn en maken tekenen van beschadiging ongedaan.

Blonde behandeling

Natuurlijk kunnen blondines ook een extra behandeling gebruiken. Een treatment is dan ook een goed product om aan je haarroutine toe te voegen als je blond haar hebt. 

De Clean Blonde Damage Rewind Treatment verwijdert kopertinten uit het haar door een intensieve behandeling, terwijl er een boost van Opti-PLEX™ plaatsvindt om het haar extra hydratatie te geven. Hierdoor wordt droogte en de effecten van chemische schade in het haar verminderd en krijgt het haar een prachtige glans die het haar een gezonde gloed geeft. 

Ben je een blondine op zoek naar nog meer verzorging en herstel? Pak dan eens de Clean Blonde Toning Primer of de All Blonde 10-in-1 leave- in treatment erbij.

Bron: Fudge

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts