People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

XXL HAIR THICKENER

De XXL Hair Thickener van Fudge: voor een complete transformatie van volume in het haar

Dun en futloos haar is een fenomeen waar veel mensen problemen mee hebben. De zoektocht naar volume is er dan ook een waar deze mensen constant mee bezig zijn. Gelukkig hoeft deze zoektocht niet lang meer te duren met dit product van Fudge Professional. Met de XXL Hair Thickener is volume in het haar makkelijk te creëren. 

XXL Hair Thickener

De XXL Hair Thickener is een geweldig product voor iedereen met dun en futloos haar. Het geeft een onmiddellijke transformatie aan het haar en verandert het dunne haar in volumineuze lokken. Met gebruik van warmte hechten de geactiveerde polymeren zich aan het haar en zetten zich uit. Hierdoor ziet het haar er meteen 180% dikker uit. Daarnaast maakt het gebruik van versterkende polymeren. Deze zorgen ervoor dat het haar beschermd wordt tegen hitte en haarbreuk. 

Hoe te gebruiken?

Begin met het reinigen en conditioneren van het haar door het gebruiken van een shampoo en conditioner die past bij jouw haartype. Zorg dat het product goed uitgespoeld is en dat het nog nat is als je het product erbij pakt. Verdeel de XXL Hair Thickener gelijkmatig door het handdoekdroge haar en droog het met een föhn

Lees ook:
De Grooming Putty van Fudge Professional: voor alle looks die een beetje textuur kunnen gebruiken

Ingrediënten

Naast de versterkende polymeren heeft de XXL Hair Thickener nog meer geweldige ingrediënten. Dit product gebruikt namelijk ook castorolie. Castorolie wordt in de volksmond zelf een wondermiddel genoemd. Het is namelijk rijk aan voedingsstoffen en bevat vitamine E. Castorolie hydrateert de hoofdhuid en het haar, helpt bij haargroei en het herstel van het haar.

Goed voor de natuur

De XXL Hair Thickener is niet alleen goed voor het haar, maar ook voor de natuur. De verpakking van dit product is namelijk 100% recyclebaar. 

Aan de top

Dat dit product geweldig is vinden wij niet alleen. Het is namelijk genomineerd voor ‘Best Volumising Product’ bij de Hair Magazine Awards 2023. Dat zegt toch eigenlijk al genoeg? 

Bron: Fudge Professional

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts