People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

grijs haar

Grijs haar omarmen: waarom het belangrijk is om dit te doen en hoe doe je het?

Ooit overkomt ons allemaal: het grijs worden van het haar. Hoewel het in de maatschappij al decennia normaal is om dit te verbergen, laten steeds meer mensen hun grijze haar lekker zitten. En waarom zou je het ook verbergen? Het wordt tijd dat we grijs haar omarmen. Niet alleen is het goed voor jou, maar ook voor het haar zelf.

De nieuwste trend

Grijs haar is trendy. Tijdens de lockdown zijn er een heleboel mensen overgestapt en hebben ze hun grijze haar omarmt in de tijden dat we niet naar de kapper konden. Daarnaast is het steeds vaker terug te zien op tv, in films en zelfs op de catwalk. Als we denken aan grijs haar zien we niet alleen nog ouderen voor ons, maar ook een heleboel jongere, hippe mensen. Grijs haar kan mooi zijn op iedere leeftijd en bij iedereen.

Blenden

Om te gaan houden van je grijze haar lijkt misschien een lastige taak. Dus waarom maak je het niet makkelijker voor het haar? De laatste trend bij grijs haar is om het haar niet volledig te verbergen, maar het zorgen dat je het ‘blend’ met een andere kleur. Hierdoor kun je niet alleen beter wennen aan het grijze haar, zo loop je ook mee met de trends. Natuurlijk zijn er meer opties om het grijze haar te omarmen. Deze optie is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor het haar zelf.

Lees ook:
Eerste hulp bij klitten: zó ontklit je het haar op de juiste manier

Hoe doe je het?

Een paar top tips die je moet meenemen als je de overgang maakt naar het grijze haar. Als eerste moet je het proces niet haasten. Het gaat nu eenmaal even duren totdat het haar volledig grijs is. Daarom is tip twee ook erg belangrijk. Werk samen met je kapper voor kapsels die de combinatie van kleur en grijs mooi eruit laten zien. Zo kun je ook langzaamaan wennen aan deze nieuwe kleur en kun je zorgen dat het haar er altijd goed uit ziet. Verzorg het grijze haar ook goed. Gebruik de juiste producten en wees voorzichtig met het haar. Het is nu eenmaal kwetsbaarder. 

Goed voor het haar

Door een semi-permanente kleur zonder PPD, ammoniak, sulfaat- of parabenen te gebruiken houd je het haar gezond, glanzend en kun je het op een mooie manier ‘blenden’ met een zachte en natuurlijke kleur. Wil je iets spannenders? Dan kun je kiezen om het haar te mengen met trendy tinten voor net dat extras. De Liquid Gloss van NAK Hair heeft de beste producten voor deze opties. Met wel 28 kleuren kun je het hele jaar het grijze haar mooi houden. 

Bron: Luxy Hair | Foto: Pexels

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts