People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

GROOMING PUTTY

De Grooming Putty van Fudge Professional: voor alle looks die een beetje textuur kunnen gebruiken

Er zijn dagen dat je een product zoekt voor een sterke look, maar soms wil je ook gewoon een product die je een verzorgde look geeft. Hoewel de meeste Fudge-producten in potten je een sterker gevoel geven, is er een die dat niet doet. De Grooming Putty.

Grooming Putty

De Grooming Putty van Fudge Professional is een veelzijdige 2-in-1 putty die eigenlijk iedereen wel eens kan gebruiken. Deze putty is licht van gewicht, wat inhoudt dat het bij gebruik het haar niet zal verzwaren waardoor het zal uitzakken. Het helpt om een verzorgde look te creëren door het haar body en textuur te geven. Hiermee zorgt het voor die alledaagse, natuurlijke look die ook nog eens flexibel is door een zachte hold factor van 3. Hierdoor is het kapsel door de dag heen makkelijk te modelleren en vormen naar wens en kan je het product gemakkelijk uit het haar verwijderen. Er worden een aantal geweldige ingrediënten gebruikt in de Grooming Putty waaronder kaolienklei wat wordt gebruikt om de olie uit het haar op te nemen en het haar extra volume te geven.

Gebruiksaanwijzing

Er zijn twee opties bij het gebruik van de Grooming Putty Als eerste kun je de Grooming Putty verdelen door het nog vochtige haar en drogen met een föhn voor de lichtgewichte textuur en extra volume. Zorg dus voor je hieraan begint dat het haar gereinigd is met een shampoo voor jouw haartype en het goed verzorgd is met een juiste conditioner. De tweede optie is om het te verdelen door droog haar om het kapsel in model te brengen of het glad te maken door pluis en losse plukjes te verwijderen. 

Lees ook:
Geweldig volume en gewichtloze volheid met de Xpander Shampoo en Conditioner van Fudge Professional

Voor wie?

De Grooming Putty is perfect voor mensen die graag een flexibele en zachte look creëren. En mensen die liever zo min mogelijk producten gebruiken, maar wel dezelfde uitkomst als meerdere producten willen hebben. Dit product kan gebruikt worden in alle haartypes. 

Verpakking

De Grooming Putty is een geweldig product. Dit is niet alleen te zien in het product zelf, maar ook in de verpakking. Deze zijn namelijk gemaakt van 30% minder plastic dan de voorgaande verpakking. Hierdoor is de verpakking volledig recyclebaar en hoef je de verpakking ook niet uit elkaar te halen om hem te recyclen. Fudge Professional ontwikkelt zichzelf constant op deze manier door de verpakkingen recyclebaar te maken, maar het product zelf niet te veranderen.

Bron: Fudge

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts