People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

xpander

Geweldig volume en gewichtloze volheid met de Xpander Shampoo en Conditioner van Fudge Professional

Volume komt helaas niet gemakkelijk voor iedereen. Gelukkig zijn er genoeg haarproducten die je daarbij kunnen helpen. Fudge Professional heeft de Xpander lijn. Deze shampoo en conditioner zijn geweldige producten om het haar dat volume te geven waar je naar op zoek bent.

Xpander Shampoo

De Xpander Gelée Shampoo reinigt het haar terwijl het ook geweldig volume aan het haar geeft. Deze shampoo verzorgt de hoofdhuid en stimuleert de groei van de haarfollikels. Het is een lichte shampoo die het haar niet verzwaart en daarnaast ook het luchtig houdt en het haar tot wel 100% zichtbaar voller maakt.

Xpander Conditioner  

Voor nog beter volume in het haar gebruik je naast de shampoo, de Xpander Whip Conditioner. Deze conditioner vult de shampoo geweldig aan en zorgt ervoor dat het haar 100% zichtbaar dikker en voller is. Daarnaast zorgt het ervoor dat deze stijl de hele dag blijft zitten.

Lees ook:
De One Shot van Fudge Professional: voor gekleurd en beschadigd haar

Voor wie?

De Xpander Shampoo en Conditioner zijn perfect voor iedereen die dat extra beetje volume in het haar wil. Zeker voor mensen met fijn en slap haar zijn deze producten perfect. Deze shampoo en conditioner veranderen het fijne en slappe haar in volle en gezonde lokken.

Speciale ingrediënten

Deze shampoo en conditioner hebben een aantal fantastische ingrediënten. Zo maakt het gebruik van de Opti-PLEX™ technologie. Deze zorgt ervoor dat de lokken sterker worden van binnen en buiten. De Colour Lock technologie zorgt ervoor dat de haarkleur mooi en fel blijft. De FragranceFuse™ technologie zorgt ervoor dat de lokken 24 uur lang heerlijk blijven ruiken. Als laatste gebruiken deze Xpander producten cafeïne en ginseng om de haargroei te stimuleren en het haar sterker te maken. 

Nog meer volume?

Op zoek naar nog meer volume? Gebruik dan de andere producten in de Xpander lijn zoals de XXL Hair Thickener, Xpander Foam and Xpander Foam Violet voor blondines.

Bron: Fudge Professional

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts