People 4 Hair

Welkom op de People 4 Hair Blog

Blog

volume foam

Zeg gedag tegen slap en futloos haar met de Volume Foam van NAK Hair

Als er iets is waar niemand op zit te wachten, is het wel slap een futloos haar. Gelukkig hoeft dit niet langer een probleem te zijn met de Volume Foam van NAK Hair. Deze schuim is de oplossing voor deze problemen. En het beste van allemaal, het werkt op ieder haartype.

Volume Foam

De Volume Foam van NAK Hair is een stylingschuim die enorm veelzijdig is. Zo vergroot het schuim het volume van het haar en geeft het meer volheid aan de styling. Daarnaast heeft het een HoldFactor van 6. Dit houdt in dat het een stevige hold geeft aan het haar, maar wel een hold waarmee het haar nog makkelijk uit te borstelen is na een lange dag met de Volume Foam in het haar.

In gebruik

Reinig voor gebruik het haar met een shampoo en conditioner gemaakt voor jouw haartype en haarwensen. Zorg vervolgens dat het haar handdoekdroog is. Eerst goed schudden en houd daarna de spuitbus ondersteboven. Verdeel het schuim tussen de handpalmen en breng het schuim aan door het schone en handdoekdroge haar. Föhn of style hierna het haar zoals gewenst.

De beste tips voor het aanbrengen van foam op het haar; gebruik slechts een kleine hoeveelheid in één keer. De eerste kleine hoeveelheid wordt door de handen gewreven en op de haarwortels aangebracht. De tweede kleine hoeveelheid wordt in het midden aangebracht en tot aan de uiteinden doorgekamd. Als je een derde hoeveelheid nodig hebt, wordt deze alleen op de uiteinden aangebracht. Overbelast het haar nooit, maar zorg ervoor dat het op al het haar gaat, niet alleen op de bovenkant. Als het schuim niet op het haar zit, creëert het geen volume.

Lees ook:
Zo kom je de winter door met de producten van NAK Hair

Te sterk?

Is de HoldFactor van 6 toch iets te stevig voor je? Geen probleem. Dan kun je de Volume Foam mixen met een ander product van NAK Hair. Namelijk de Sheer Styling Glaze. Deze twee producten zijn los van elkaar al geweldig, maar samen zorgen ze voor die perfecte styling en volume. Alleen dan met een wat lichtere hold. Perfect voor de mensen die op zoek zijn naar hetzelfde volume, maar dan net iets minder stevig.

Ingrediënten

De Volume Foam is zo goed door de geweldige ingrediënten die erin zitten. Het is verrijkt met het allerbeste zodat het een prachtig resultaat aan het haar kan geven. De verdikkende co-polymeren bieden die stevigheid en zorgen ervoor dat de styling de hele dag onder controle is. Met behulp van dit ingrediënt wordt het haar volumineus. Glycerine helpt het haar te hydrateren door het vochtgehalte te verhogen. Zo voorkomt het broos haar en uitdroging. Daarnaast is dit een ingrediënt op plantaardige basis.  Als laatste maakt het gebruik van de vitamine B5. Deze vitamine uit de B-groep zorgt voor een diepe conditionering. Het beschermt daarnaast het haar ook nog tegen het verlies van vocht en daardoor eventuele uitdroging. 

Bron: NAK Hair

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Tumblr

Geef een reactie

Ontvang De Laatste Updates

Abonneer je op onze nieuwsbrief

De nieuwste blogposts, product launches en People 4 Hair News.

Meest populair

Ook Interessant

Gerelateerde Posts